Gustări care merg bine cu cafeaua

Daca la 10.00-11.00 simti nevoia de o mica gustare inainte de masa de pranz trebuie sa alegi una care sa mearga cu cea de-a doua sau a treia ceasca de cafea. Gogosile si alte asemenea optiuni nu sunt chiar cele mai sanatoase alegeri, mai ales daca obiectivul tau este sa scapi de cele cateva kilograme in plus pe care le-ai luat in ultima perioada. Iata cateva gustari care merg bine cu cafeaua.

07 dec. 2015, 21:34
Gustări care merg bine cu cafeaua

Seminte de dovleac condimentate

Incalzeste cuptorul. Intre timp pregateste intr-un bol trei cesti de seminte crude de dovleac in coaja. Adauga o lingura de ulei de masline extravirgin si sirop pur de artar, o lingurita de scortisoara, jumatate de lingurita de sare kosher, un sfert de lingurita de nucsoara. Dupa ce ai amestecat bine, rastoarna semintele intr-o tava de cuptor in care ai asezat hartie de copt. Tine la cuptor aproximativ 8 minute, pana cand semintele vor capata o crusta aramie.

Branza cu fructe de padure

Combina branza proaspata cu fructe de padure congelate la blender. Vei obtine o crema fina in mai putin de un minut. Crema obtinuta o poti intinde pe biscuiti din cereale integrale, gofre sau minibaghete.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro