Guvernul analizează o majorare salarială cu 25% pentru încă două categorii de personal

Publicat: Miercuri, 26 August 2015 17:32 // Actualizat: Miercuri, 26 August 2015 17:42 // Sursa: romaniatv.net

Premierului Victor Ponta a cerut calcularea impactului bugetar rezultat în urma majorării cu 25% a salariului personalului sanitar din centrele de asistenţă socială precum şi a salariului medicilor care lucrează în unităţile militare, analiza fiind necesară în perspectiva rectificării bugetare.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, în şedinţa Guvernului de miercuri, ministrul Muncii, Rovana Plumb, i-ar fi cerut premierului, Victor Ponta, ca în ordonanţa de urgenţă care majorează salariile personalului din sistemul medical să mai fie adăugată o categorie, respectiv personalul sanitar din centrele de asistenţă socială aflate sub coordonarea Ministerului Muncii.

De asemenea, din partea ministerelor de resort, s-a solicitat adăugarea în textul ordonanţei de urgenţă şi a personalului care lucrează în cabinetele medicale aflate în incinta unităţilor militare.

Discuţiile privind majorarea salariilor din educaţie au fost AMÂNATE: Sindicatele vor majorări din octombrie

Victor Ponta a fost de acord "în principiu" cu cele două modificări, dar a cerut să se calculeze impactul bugetar rezultat.

"Banii pentru majorări vor fi alocaţi la viitoarea rectificare bugetară, în noiembrie, de aceea trebuie văzut foarte clar dacă dispunem de fondurile necesare pentru majorarea salariilor cu 25% şi a celor două categorii", au spus sursele.

Până nu va fi stabilit impactul bugetar şi nu se cunoaşte spaţiul fiscal cele două categorii de personal nu vor fi adăugate în textul ordonanţei de urgenţă.

De aceea, actul normativ nu va fi publicat în Monitorul Oficial până nu se va decide dacă textul va conţine sau nu categoriile de personal menţionate.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
majorare salarială Rovana Plumb salarii marite şedinţă Guvern victor ponta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 aug 13:22
Răspunde | Votează email 0 email
Ioan
Start bani acum! Avem nevoie urgent de colaboratori seriosi care isi doresc castiguri suplimentare in timpul liber, cu un sistem de lucru part-time. Oferim si contract de comision. De asemenea, asiguram si instruire gratuita. Pentru mai multe detalii, trimiteti o cerere la adresa de email: [email protected]
27 aug 08:45
Răspunde | Votează email 0 email
SIBNET
Am finalizat un CURS GRATUIT ONLINE DE DEZVOLTARE PERSONALA si sunt foarte entuziasmat de informatiile primite si perspectivele oferite!
Va propun si voua accesarea acestui curs. Finalizarea cursului va da posibilitatea inceperii unei ACTIVITATI DESFASURATE CU AJUTORUL CALCULATORULUI, activitate ce va poate aduce VENITURI SEMNIFICATIVE, IN FUNCTIE DE GRADUL DE IMPLICARE.
Totodata, absolvirea cursului va poate oferi si o SCRISOARE DE RECOMANDARE pe care o puteti atasa CV-lui vostru.
Daca sunteti interesat, trimiteti textul ,,info’’ la adresa:
[email protected]
1
EUR
4.8398
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H