Guvernul Orban la vot. Nelu Tătaru, Monica Anisie şi Violeta Alexandru, mesaj la urne

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru şi ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru au votat duminică pentru "o Românie normală".

06 dec. 2020, 10:50
Guvernul Orban la vot. Nelu Tătaru, Monica Anisie şi Violeta Alexandru, mesaj la urne

Guvernul Orban la vot. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot la Şcoala „Sf. Ecaterina” din municipiul Huşi, că a votat pentru „o Românie normală”.

„Am votat pentru o Românie normală, pentru cei care pot face o Românie normală şi am votat pentru un viitor al copiilor noştri. Astăzi este o zi deosebită şi sper că la 30 de ani (de la Revoluţie – n.r.) toţi am înţeles că trebuie altceva. 30 de ani înseamnă o generaţie. Cred că trebuie să pregătim viitorul generaţiei copiilor noştri. Nu putem să-l pregătim cu mentalitatea cu care am mers până acum, nu putem pregăti cu cei care au condus până acum. Ne trebuie un Parlament puternic, ne trebuie un Guvern puternic, iar acest an a arătat că se poate. Am votat pentru o Românie normală”, a afirmat Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii a venit la vot alături de soţia sa.

Guvernul Orban la vot – Violeta Alexandru, mesaj pentru românii din Diaspora: Revenirea lor în ţară înseamnă un semnal clar că România se schimbă

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a transmis, duminică, un mesaj către românii din Diaspora, precizând că revenirea lor în ţară este un semnal că România se schimbă, fiind vorba despre o schimbare de societate şi a modului în care administraţia tratează cetăţenii.

Prezenţa la vot la alegerile parlamentare 2020. Peste 900.000 de români au votat până la ora 10

Violeta Alexandru a transmis un mesaj pentru românii din Diaspora, după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

“Pentru Românii din Diaspora aş avea următorul mesaj, nu este vorba doar despre găsirea unor locuri de muncă în România, ceea ce desigur reprezintă o prioritate pentru noi şi categoric este important ca ei să ia în considerare întoarcerea acasă, este vorba de mai mult. Este vorba de o schimbare de societate, de mod în care administraţia îşi tratează cetăţenii, că e vorba despre sistemul de sănătate, că este vorba despre sistemul de învăţământ, că este vorba despre civilizaţie în general. Mesajul meu este că revenirea lor în ţară înseamnă un semnal clar că România se schimbă, cu siguranţă mai avem mult de muncit, dar o vom face împreună şi o vom face de aşa manieră încât să se schimbe tot ce înseamnă sistem public, administraţie publică”, a afirmat Violeta Alexandru.

Monica Anisie: Am votat pentru o Românie modernă

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a declarat că a votat duminică pentru o Românie modernă şi a îndemnat alegătorii să se prezinte la urne.

„Am venit dis-de-dimineaţă la vot pentru a vota pentru o Românie modernă, o Românie educată şi invit pe toţi cetăţenii României să îşi exercite dreptul fundamental şi anume dreptul de a vota. Să vină la vot şi să voteze pentru copiii României. Este un vot organizat foarte bine de către autorităţi, există în fiecare secţie de votare măsuri luate pentru a preveni îmbolnăvirile cu SARS-CoV-2. Sper ca astăzi toţi cetăţenii să vină la vot”, a afirmat ministrul.