Hackerii au furat poze intime din telefonul unei vedete: „Mă şantajează, este incredibil ce am păţit”!

Betty, fiica cea mare a celebrului manelist Florin Salam, a ajuns la capătul puterilor. E disperată din cauza unor oameni care, dovedind adevărate abilități de hackeri, vor acum să îi facă rău și o amenință în fiecare zi, cerându-i, din ce în ce mai imperativ, să le satisfacă pretențiile.

03 mai 2016, 21:02
Hackerii au furat poze intime din telefonul unei vedete: „Mă şantajează, este incredibil ce am păţit”!

”În urmă cu ceva vreme, mi-a fost spart un cont mai vechi de-al meu de facebook. Iar de acolo, nu știu cum, mi-au spart contul de cloud de pe telefon. Și, din păcate, au pus mâna pe niște fotografii cu mine, în ipostaze mai intime”, ne-a spus, disperată, Betty Salam. Mai mult decât atât, probleme ei nu s-au oprit aici pentru că hackerii au început să o asalteze cu cereri.

”Postează câteva minute o fotografie pe contul meu cel vechi, îmi arată, iar apoi o șterg. Mă șantajează, sunt deja la capătul puterilor cu ceea ce fac ei. Nu mi se pare normal, o să apelze la poliție, poate așa mă vor lăsa în pace pentru că m-am săturat să fiu amenințată că vor fi publicate fotografiile acelea, ceva mai intime, care, de altfel, sunt vechi de doi sau de trei ani”, a mai spus Betty Salam pentru spynews.ro.