Hackerii lovesc din nou, episodul 4 din Game of Thrones a ajuns deja pe net

Lovitură primită de HBO la finalul acestei săptămâni. Episodul din Game of Thrones care urmează să fie difuzat duminică (n.r. luni, ora 04:00 în România) a ajuns deja pe net. Copia obținută de hackeri este varianta extinsă.

06 aug. 2017, 08:31
Hackerii lovesc din nou, episodul 4 din Game of Thrones a ajuns deja pe net

Pe diverse site-uri a apărut episodul 4 din Game of Thrones care urmează să fie difuzat duminică. Mai mult, copia obținută de hackeri este varianta extinsă. Episodul care va fi difuzat la finalul săptămânii are 50 de minute, în timp ce varianta care circulă pe net are 10 minute în plus.

HBO a fost atacată de hackeri în această săptămână și peste 1,5 tb de informații au ajuns pe mână lor, inclusiv episoade din serialele postului TV și scenariile pentru toate episoadele acestui sezon din Game of Thrones.

Potrivit gsp.ro, oficialii postului susțin însă că episodul care a ajuns pe net înainte de premieră nu se numără printre fișierele furate. Copia episodului 4 ar fi fost obținut de la Star India, o firmă de distribuție.

Nu e prima dată când episoade din Game of Thrones apar înainte să fie difuzate la TV: În 2015, hackerii au postat online primele patru episoade ale sezonului 5.

Episodul 4, The Spoils of War, va fi difuzat de HBO în România luni, de la ora 04:00 și de la ora 20:00.

Vezi si: Top 10 destinaţii pe care trebuie să le vizitezi dacă eşti fan Game of Thrones GALERIE FOTO