Hackerii ruşi au reuşit cel mai mare furt de date personale - 1,2 miliarde de parole, sparte

Publicat: Miercuri, 06 August 2014 11:48 // Actualizat: Miercuri, 06 August 2014 11:48 // Sursa: romaniatv.net

Un grup de hackeri ruşi a obţinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de internet le aveau la companii americane şi străine din lume. Potrivit New York Times, hackerii au obţinut numele utilizatorilor şi codurile de acces de pe circa 420.000 de site-uri de internet.

Un grup de hackeri ruşi a obţinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de internet le aveau la companii americane.

Potrivit New York Times, hackerii au obţinut numele utilizatorilor şi codurile de acces de pe circa 420.000 de site-uri de internet. Totodată, pot să acceseze 500 de milioane de conturi de e-mail. Informaţia a fost obţinută de la cercetătorii unei companii de securitate informatică.

Ar putea fi vorba despre cea mai mare lovitură de acest fel şi a pornit de la un grup de hackeri cu sediul în Rusia, undeva între Kazahstan şi Mongolia.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cel mai mare furt de date furt de date hackeri Rusia hakerii rusi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 aug 11:59
...miliarde de parole pe care utilizatorii de internet le aveau la companii americane şi străine din lume. Potrivit New York Times, …read more ...
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H