Hackerii se dau Moş Crăciun şi abordează copiii pe Internet. Părinţii sunt îngroziţi VIDEO

Alertă printre utilizatorii de sisteme de supraveghere video conectate la internet. Mai mulți părinți au publicat filmulețe în care hackerii au spart sistemele și au speriat copiii.

15 dec. 2019, 08:27
Hackerii se dau Moş Crăciun şi abordează copiii pe Internet. Părinţii sunt îngroziţi VIDEO

„Cine e acolo? Sunt cel mai bun prieten al tău. Sunt Moș Crăciun. Mami! Sunt Moș Crăciun. Nu vrei să fii prietena mea cea mai bună?” Această filmare a fost făcută publică de o mamă ingrozită că un străin i-a spart sistemul de supravegere din casă și a intrat în vorbă cu fiica sa de 8 ani. Femeia a instalat sistemul pentru a putea să-și supravegheze cele trei fiice în timp ce lucrează în tura de noapte. O altă filmare șocantă a publicată de un tată. Un bărbat încearcă să intre în vorbă cu fiica sa.

„La ce te uiți? Ce serial e ăla? Am văzut și eu serialul ăsta. La ce sezon ești? Bună! Bună! Ce mănânci? Ți-e foame?”, sunt alte înregistrări şocante. Autoritățile încearcă acum să îi găsească pe hackeri. Între timp compania care produce sistemul de supraveghere i-a sfătuit pe utilizatori să sporească măsurile de securitate la rețeaua de WI FI dar și să instaleze o procedura de verificare a parolei mai sofisticată și mai sigură.


loading...