Hagi: „Am refuzat o ofertă incredibilă, era ceva extraordinar! Mi-a fost imposibil să mă despart de Viitorul”

Gică Hagi n-a fost de acord s-o preia pe Rubin Kazan deşi urma să aibă un salariu anual de 4 milioane de euro plus bonusuri financiare de la ruşi pentru Academia sa de la Ovidiu. Doar în conturile Academiei intrau 50.000 de euro lunar.

24 dec. 2015, 12:06
Hagi: „Am refuzat o ofertă incredibilă, era ceva extraordinar! Mi-a fost imposibil să mă despart de Viitorul”

Ajuns la 50 de ani, unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România a vorbit în direct la Dolce Sport despre oferta pe care a primit-o, dar şi care au fost motivele pentru care a decis să rămână la Viitorul.

„Cel mai mare argument pentru care am refuzat oferta a fost că am un proiect important aici! Nu pot în momentul de faţă să mă despart de el. Suntem la jumătate de drum în anul pe care l-am început împreună şi mergem foarte bine. Acum să vedem unde vom ajunge. Într-o bună zi cred că va veni şi momentul în carte va trebuie să mă despart de acest proiect. Acum mi-a fost imposibil.

Financiar a fost ceva extraordinar! Şi profesional, dar mai ales financiar. Era o ofertă incredibilă. Am luat această decizie, bună, proastă, dar nu cred că meritam. Am vrut să rămân şi o să vedeţi în continuare că o să facem lucruri frumoase. Depinde mult de mine să fiu la Academie, să gestionez pe lângă lucrurile tehnice, tot ce înseamnă organizarea unui club”, a declarat „Regele” la Dolce Sport.

Aflat în studioul „La Dolce Liga”, Edward Iordănescu a declarat: „Cred că sentimentul e ca şi cum şi-ar pierde copilul! Dacă stau să mă gîndesc, Hagi a construit un concept, a pus un mecanism în funcţiune şi în momentul de faţă e foarte greu să te desparţi. Cred că orice tentaţie financiară vine, gîndeşti cu inima. E de înţeles decizia luată de Gică”.