Hagi, aproape de un nou export în Franţa. Benzar e aşteptat la Sochaux

Internaţionalul român de tineret Romario Benzar, de la Viitorul Constanţa, s-ar putea transfera vara aceasta la echipa franceză de fotbal Sochaux, după cum relatează presa din Hexagon.

02 iul. 2013, 08:42
Hagi, aproape de un nou export în Franţa. Benzar e aşteptat la Sochaux

Antrenorul Eric Hély a anunţat luni că în perioada următoare trei noi jucători se vor alătura lui Sochaux, iar aceştia ar putea fi Paul Baysse (Stade Brest), Giovanni Sio şi Romario Benzar, scrie mercato365.com, citat de Agerpres.

Eric Hely îşi doreşte aducerea tânărul mijlocaş Romario Benzar, aflat în prezent cu echipa patronată de Gică Hagi în stagiu de pregătire în Turcia. Benzar ar fi al doilea fotbalist al Viitorului care ajunge în Hexagon în această vară, după ce Aurelian Chiţu a semnat pentru Valenciennes.

Benzar (21 ani) a jucat în stagiunea trecută a primei ligi 24 de partide pentru Viitorul, marcând 3 goluri.

FC Sochaux l-a mai dorit şi pe Nicolas Bénezet, dar acesta a semnat pentru Evian TGFC, astfel că echipa lui Hely are o singură noutate în lotul care şi-a început pregătirile, Julien Faussurier (ex-Troyes).

Fundaşul Paul Baysse a ajuns deja la un acord cu clubul şi se va alătura în scurt timp echipei, atacantul de origine ivoriană Giovanni Sio, împrumutat în sezonul trecut de Wolfsburg, ar putea fi cedat din nou temporar sau chiar definitiv. Sochaux îi mai urmăreşte pe Thomas Guerbert (Dijon) şi pe Marvin Esor (Clermont-Foot).

Presa a relatat vara aceasta că la Sochaux ar putea ajunge şi mijlocaşul român Bănel Nicoliţă, care a jucat foarte puţin la St Etienne în ultimul sezon.