Hagi către Becali: „Suntem campioni 100%. Noi avem 69 de puncte şi ei 67”

Viitorul a primit titlul la finalul ultimei etape din play-off, dar cei de la FCSB vor face o contestație la TAS. Hagi e convins că nimic nu se poate întâmpla și că jucătorii săi vor păstra medaliile și după judecata de la Laussane.

22 mai 2017, 07:25
Hagi către Becali: „Suntem campioni 100%. Noi avem 69 de puncte şi ei 67”

„Suntem campioni 100%. Să ştie că noi avem 69 de puncte şi ei 67. Dacă nu s-ar fi înjumătăţit punctajul după sezonul regulat, FCSB ar fi avut cu două puncte mai puţin decât noi. Dacă eşti mare, trebuie să ştii să pierzi! Adversarii vorbesc de vecini. Eu, în vestiarul meu, am adus altă mentalitate. Uită-te la tine! Nu te interesează ce fac alţii!” a declarat Hagi. 

Titlul câștigat de Viitorul nu a fost doar primul din istoria clubului ci și primul pentru antrenorul Hagi. Regele are acum și alte obiective îndrăznețe. „Cele două obiective ale mele sunt o echipă de club mare, cu care să câştig în Europa, şi o echipă naţională mare. Cu aceste două lucruri mă culc şi mă trezesc în minte!” a dezvăluit Hagi.

Condusă pentru prima dată în istorie de un selecționer străin, naționala României are șanse mici să se califice la Campionatul Mondial din Rusia. Tricolorii au mers ultima dată la un asemenea turneu în 1998, când Hagi era căpitan. Regele e totuși optimist în ceea ce privește viitorul primei reprezentative.

„În 4-5 ani, eu zic că România, încă o dată, poate să aibă sportivi mari, jucători de fotbal, o echipă naţională foarte bună care să fie competitivă, să se bată cu echipe din Europa de la egal la egal, cum am făcut-o şi noi timp de 10 ani” a încheiat Hagi.