Hagi, dispus să semneze un contract cu FRF

Gică Hagi preia naţionala României. "Regele" a declarat că este dispus să colaboreze cu Gică Popescu în cazul în care "Baciul" va deveni preşedintele FRF. Anunţul vine la doar cîteva zile după ce "Baciul" a dezvăluit că va apela la Hagi imediat ce devine şef la FRF.

27 dec. 2013, 12:45
Hagi, dispus să semneze un contract cu FRF

„Îl susţin pe Gică Popescu. Dacă va cîştiga alegerile FRF şi va apela la mine, îl voi ajuta. Lui îi place mai mult partea administrativă, mie cea tehnică, îl pot ajuta cu ideile mele. Este nevoie de un proiect de zece ani. Trebuie să construim jucători şi echipe competitive pentru a reveni pe scenele pe care ne-am luptat în trecut. Nu suntem organizaţi bine, nu mai avem reguli, principii, e haos, fiecare face ce vrea. Dacă se apelează la mine sînt deschis. Este bine că Iordănescu a fost adus în cadrul FRF. Nea Puiu s-a rătăcit vreo zece ani pe nu ştiu unde, dar acum a revenit la fotbal şi este foarte bine. În doi ani, sper ca 90 la sută din lotul Viitorului vreau să fie format din jucători de la Academia mea. Doresc să eliminăm cantonamentele, trebuie să existe încredere totală unul în celălalt. Vreau să creez un focar foarte bun de fotbalişti”, a spus Hagi la Dolce Sport.

Hagi este de părere că lupta pentru titlu este una deschisă: „Steaua a căpătat experienţă în Liga Campionilor, iar anul viitor, dacă vor lua campionatul, se vor descurca mai bine în grupe. Lupta pentru titlu este deschisă. Astra şi Petrolul sînt echipe omogene, puternice. Steaua, la fel, are un lot foarte bun. Se vor pierde multe puncte în retur. Celelalte echipe trebuie să se uite la jucătorii tineri. Iancu a greşit puţin, nu era pregătit cu ce înseamnă Steaua. Dar, s-a maturizat şi va deveni un jucător de bază al Stelei”.