Gică Hagi, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre candidatura la şefia FRF

Gica Hagi a reactionat dupa ce presa a speculat o posibila candidatura a sa la sefia FRF in cazul in care alegerile din 5 martie, castigate de Razvan Burleanu, nu vor fi validate de instanţă.

08 mai 2014, 16:09
Gică Hagi, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre candidatura la şefia FRF

Gica Hagi a negat interesul pentru FRF, mentionand ca isi indreapta intreaga atentie catre proiectul pe care l-a inceput la Academia de Fotbal.

„Vreau sa repet ceea ce am afirmat in dese randuri: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi interesat de presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Am fost, sunt si voi fi implicat in proiectele mele, clubul de fotbal Viitorul si Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, academie care se dovedeste a fi cel mai important proiect de descoperire si promovare a talentelor din Romania. Este modul meu de a sustine fotbalul romanesc si singura mea implicare in dezvoltarea lui. Am rugamintea ca, pe viitor, cei care au intentia de a lansa supozitii referitoare la implicarea mea in alte proiecte sa tina cont de cele de mai sus”, a precizat Gica Hagi.

AJF Giurgiu a contestat in instanta alegerile de la FRF pe motiv ca au votat membri care nu aveau dreptul. Tribunalul Bucuresti se va pronunta pe aceasta speta in data de 3 iunie.