Hagi nu va mai sta pe banca Viitorului. Sunt şanse mari ca Regele să plece în străinătate

Gheorghe Hagi a decis să nu mai stea pe banca tehnică a Viitorului până la finalul sezonului. Această măsură a intrat în vigoare de la meciul de luni seară, cu Pandurii Târgu Jiu. În plus, e posibil ca din vară Gheorghe hagi să o părăsească pe Viitorul.

19 apr. 2016, 06:14
Hagi nu va mai sta pe banca Viitorului. Sunt şanse mari ca Regele să plece în străinătate

În locul lui Gheorghe Hagi, jucătorii Viitorului vor fi conduși de pe bancă de Cătălin Anghel, actualul secund al constănțenilor. Celelalte trei meciuri pe care Hagi le va vedea din tribună vor fi cu Steaua, ASA și Dinamo.

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a explicat de ce Gheorghe Hagi a decis să nu mai stea pe bancă și a dezvăluit că acesta are oferte importante din străinătate. „Gică a decis să stea în tribună, să urmărească echipa de sus, să vadă cu mai puțină presiune și stres cum e așezată echipa. Așa speră să poată decide mai bine la finalul sezonului cine merită și cine nu să continue la Viitorul.

Există în continuare oferte extrem de interesante pentru el. Gică trebuie să ia repede o decizie, pentru că noul sezon bate la ușă. Sunt discuții avansate pe care le are pentru a prelua alt club. Eu știu foarte clar că a rămas în picioare oferta de la Rubin Kazan, dar are și o propunere bună din Turcia. Pentru el ar fi un pas important să conducă o echipă la un club cu buget mult peste ceea ce e la Viitorul„, a declarat Bivolaru pentru Dolce Sport.