Hagi, război în instanţă cu un fost deputat

Gheorghe Hagi a pornit războiul în instanţă cu un un fost deputat. Asta după ce Dănuţ Liga nu şi-ar fi plătit serviciile de care a beneficiat la hotelul Iaki, unde a fost cazat.

24 sept. 2017, 15:15
Hagi, război în instanţă cu un fost deputat

La ultima sa vizită la hotelul Iaki, Dănuţ Liga se pare că a uitat să îşi plătească serviciile de care a beneficiat pe durata şederii sale, aşa că Hagi s-a decis să acţioneze în instanţă pentru a-şi recupera banii.

Societatea Hagi Sport SRL, care operează hotelul Iaki din Mamaia, prin reprezentantul legal Gheorghe Hagi, l-a acţionat în instanţă pe Dănuţ Liga, un cunoscut politician din România. Dosarul a fost înregistrat pe 21 iunie şi are ca obiect o ordonanţă de plată, scrie Cancan.

Pe 13 septembrie a avut loc primul termen la judecătoria Constanța, dar soluționarea dosarului a fost amânată pentru 8 noiembrie.

„Dacă obiectul dosarului îl reprezintă o ordonanţă de plată, atunci, probabil, Dănuţ Liga nu a plătit facturile după ce a stat cazat la Iaki. Pentru că societatea Hagi Sport SRL este cea pe care funcţionează hotelul. Deci, mai mult ca sigur, este vorba despre o datorie neachitată a ex-deputatului”, a spus Florin Comşa.