Hagi, REPLICĂ DURĂ pentru Mihai Stoica: „Caută alibiuri ca să-l mai ţină Gigi!”. De la ce a pornit SCANDALUL

Mihai Stoica i-a criticat pe jucătorii aduși de FCSB de la Viitorul, iar Gică Hagi i-a răspuns dur.

20 dec. 2018, 13:21
Hagi, REPLICĂ DURĂ pentru Mihai Stoica: „Caută alibiuri ca să-l mai ţină Gigi!”. De la ce a pornit SCANDALUL

Mihai Stoica s-a declarat nemulțumit că Gică Hagi vorbește despre fotbaliștii cumpărați de FCSB de la Viitorul, precum Florinel Coman, Florin Tănase, Dragoș Nedelcu sau Romario Benzar.

„MM, mai gândește-te frumos la ce ai zis! Mai reflectează. De ce? Vezi că jucatorii ăia luați de la Viitorul, pe care i-a cumpărat patronul tău și pe care a dat nu știu câți bani, te fac pe tine campion. Știți că eu mă bat pentru copii! Luați istoria, luați ultimii 7 ani și vedeti ce am făcut pentru copiii mei, cum am ieșit public și am zis. La fel fac și acum.

Au câștigat campionatul și nu poti să ai nici măcar gândul să le iei din merite! Au muncit, au fost atât de buni și atât de puternici la o vârstă atât de frageda. Suntem mândri de acest lucru. Și sper ca acei jucători să-i transmită că sunt aproape de ei. Sunt vreo 4-5 și sper să-i spună personal că nu-i frumos să facă așa ceva.

Un om puternic recunoaște, un om care nu-i puternic caută alibiuri. Își caută alibiuri ca să-l mai țină Gigi. Cei de acolo sunt responsabili, nu Gigi Becali, ca nu iese Steaua campioană.

Sunt responsabili de meciurile pe care le-au pierdut, punctele pe care le-au pierdut gratuit. Ei au gestionat jucătorii, antrenorul și directorul sportiv. Trebuie să vezi realitatea, nu să te ascunzi în spatele alibiurilor.

În sport nu merge așa! În sport trebuie să creezi oameni care au putere, care ies în față și își asumă. Iar când pierzi, trebuie să dai maina și să spui „Bravo! Ai fost mai bun decât mine!”. Dar e greu! Ca să fii așa, trebuie să joci, să participi la nivelul cel mai mare. Se cheamă fair-play. Când nu recunoști, înseamna că ești născut în România. Cu ghilimele, desigur!”, a declarat Gică Hagi.