Hagi şi Gică Popescu, şefi de club în Turcia. Cei doi au mers deja la Izmir, pentru discuţii

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu s-au deplasat, duminică, la Izmir, pentru discuţii cu privire la o eventuală preluare a conducerii secţiei de fotbal a clubului Karşiyaka.

13 nov. 2017, 13:08
Hagi şi Gică Popescu, şefi de club în Turcia. Cei doi au mers deja la Izmir, pentru discuţii

Potrivit sursei citate, Karşiyaka se află într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar şi miercuri are programată o adunare generală în care se vor lua hotărâri cu privire la secţia de fotbal, care ar putea deveni societate pe acţiuni şi ar putea fi preluată de o firmă din Rusia. Firma din Rusia ar plănui ca, după preluarea secţiei, aceasta să fie condusă de Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

Vezi şi Gică Popescu, schimbare RADICALĂ de LOOK. Nu îl mai recunoşti! FOTO

Hagi şi Popescu s-au deplasat la Izmir duminică dimineaţă, pentru a analiza situaţia. Preşedintele clubului Karşiyaka, Mutlu Altug, a trimis o maşină la aeroportul Adnan Menderes pentru a-i prelua pe cei doi, iar pe parcursul zilei foştii fotbalişti au avut mai multe întrevederi.

Karşiyaka este o grupare cu mai multe secţii: fotbal, baschet, volei, tenis, bowling, biliard, motociclism, nataţie. Echipa de fotbal a clubului evoluează în liga a treia din Turcia,  în care după 12 etape ocupă ultimul loc în clasamentul grupei albe.