Hagi şi Popescu, primele reacţii după ce FRF i-a „exilat” la tribuna a II-a. La VIP au stat Ludovic Orban, Anca Dragu şi Nicuşor Dan

Gică Popescu, consilier al premierului pe probleme legate de organizarea meciurilor din cadrul EURO 2020, şi Gică Hagi au reacţionat după ce FRF le-a oferit bilete la tribuna a II-a la meciul Macedonia de Nord - Austria, disputat pe Arena Naţională.

15 iun. 2021, 13:00
Hagi şi Popescu, primele reacţii după ce FRF i-a „exilat” la tribuna a II-a. La VIP au stat Ludovic Orban, Anca Dragu şi Nicuşor Dan

Hagi şi Popescu, primele reacţii după ce FRF i-a „exilat” la tribuna a II-a. Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au urmărit partida de la tribuna a doua a Arenei Naționale, în timp ce oficialii FRF și mai mulți politicieni au fost repartizați în zona VIP: Ludovic Orban (ex-premier, președinte PNL), Dan Barna (vice-premier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), Anca Dragu (președinta Senatului), Crin Bologa (Şeful DNA) şi primarul Capitalei Nicușor Dan.

Hagi şi Popescu, primele reacţii după ce FRF i-a „exilat” la tribuna a II-a

Gică Popescu, consilier al premierului pe probleme legate de organizarea meciurilor din cadrul EURO 2020, a afirmat că a cumpărat bilete de la Federaţia Română de Fotbal pentru prima partidă organizată la Bucureşti şi că a fost alegerea FRF să-i atribuie locuri la tribuna a II-a. „Văd că sunt foarte multe discuţii în jurul faptului că noi, cei din Generaţia de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federaţiei Române de Fotbal. Eu şi Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro”, a scris Gică Popescu, marţi pe pagina sa de Facebook.

„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a declarat şi Gică Hagi.

Următoarele trei partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională din Bucureşti sunt: Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), ambele în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).