Haine de vânzare la PREŢ REDUS la magazinul Fiscului din Bucureşti: Rochii de damă la 30 lei şi costume bărbăteşti la 37 lei FOTO

Bucureştenii care vor să îşi mai schimbe câte ceva în garderobă, dar nu dispun de un buget foarte mare, pot face o încercare şi la magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti. Aici, cei interesaţi pot găsi articole de îmbrăcăminte la preţ redus, cele mai ieftine produse fiind 30 de bani, iar cele mai scumpe aproape 100 de lei. 

16 dec. 2016, 08:21

Aproape 400 de persoane cumpără, zilnic, din magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, cei mai mulţi fiind interesaţi de articolele de îmbrăcăminte: bluze, pantaloni, tricouri, rochii, sacouri dar şi costume. 

De altfel, hainele domină în proporţie de 90% produsele existente în magazinul din strada Măriuca, din cartierul Apărătorii Patriei, Sectorul 4. 

„Aproape în fiecare zi intru să cumpăr câte ceva: ba un pantalon, ba un tricouaş pentru copii. Decât să iau covrigi de peste drum, mai bine iau de îmbrăcat”, ne-a spus o clientă fidelă a magazinului pe care am găsit-o joi dimineaţă la cumpărături. 

„Mă tot uit la gecile astea de copii. Am o nepoţică şi un nepoţel şi aş vrea să le iau ceva acum de sărbători. Le iau haine, că jucării au destule acasă”, a spus o altă clientă a magazinului de bunuri confiscate al Fiscului din Capitală. 

„Aş fi vrut să cumpăr o geacă mai groasă pentru soţul, dar nu am găsit. Mai vin şi săptămâna viitoare, că şi în primăvară am aşteptat şi am luat ceva bun”, a spus o altă femeie prezentă în magazin. 

Ce puteţi cumpăra din magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti: 

– pantaloni de ski pentru copii – 10 lei

– cămăşi damă – 10 lei

– fuste – 10 lei

– tricouri femei – 3 lei

– geci copii – 9,75 lei

– chiloţi şi dresuri – 3 lei

– geci de damă şi sacouri – 15 lei

– încălţăminte damă – 15 lei

– încălţăminte copii – 15 lei

– pulovere adulţi şi copii – 12,5 lei

– malete copii – 3 lei

– ghete fotbal – 5 lei

– pălării – 5 lei

– bluze şi cămăşuţe damă – 3 lei

– fustiţe – 5 lei

– geantă voiaj – 24 lei. 

Potrivit reprezentanţilor magazinului, la mare căutare în această perioadă au fost rochiile de damă la 30 de lei bucata şi costumele bărbăteşti la numai 37,5 lei. 

Citeşte şi CHILIPIRURI de vânzare. Haine la preţuri mici în Bucureşti: Tricouri -5 lei şi rochii -30 lei. DE UNDE le poţi cumpăra

Pe lângă articolele de îmbrăcăminte, Fiscul are la vânzare şi tot felul de alte mărunţişuri: 

– bureţi de vase, evantaie şi agrafe de păr – 0,3 lei

– huse de telefon mobil – 2,5-3 lei

– coroniţe păr fete – 1 leu

– set de bandă izoler – 3,75 lei

– cutter – 1 leu

– telefoane fixe – 20 lei

– set de uscător de păr – 30 lei

– ochelari de protecţie pentru ski – 40 lei

– mulinetă – 15 lei

Printre cele mai scumpe produse aflate la vânzare se află un aparat fitness de 100 de lei şi o hotă pentru aragaz de 140 lei. 

Majoritatea celor care intră în magazinul de bunuri confiscate al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti sunt pensionari şi părinţi cu copii mici care lasă, în medie, la cumpărături, între 20-30 de lei. Clienţii trebuie să ştie că, pentru a achita cumpărăturile, au nevoie de cash, în prezent nefiind posibilă plata cu cardul bancar. 

Cei care sunt interesaţi să cumpere articole de Crăciun trebuie să aştepte până săptămâna viitoare când urmează să fie adus un lot nou de marfă cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. 

CITEŞTE ŞI Fiscul vrea să înfiinţeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate

Marfa pe care o vinde Fiscul la preţuri reduse provine din marile en-gros-uri ale Capitalei şi a fost confiscată de Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, Vamă, Jandarmerie sau Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte de provenienţă pe produse. 

De la inaugurarea magazinului, în anul 2010, produsele comercializate se ridică în total la suma de aproape 4 milioane de lei.