Hainele Ceauşeştilor, purtate de bătrânii de la căminul din Gherla

Hainele cuplului Ceauşescu au ajuns să fie purtate de bătrânii de la un cămin. Pentru că nimeni nu le-a cumpărat atunci când au fost scoase la licitaţie, acestea au fost aduse la căminul de la Gherla. Printre hainele care au ajuns la bătrânii de la Gherla sunt şi câteva rochii elegante, dar şi papuci cu pietre semipreţioase.

13 ian. 2014, 09:32
Hainele Ceauşeştilor, purtate de bătrânii de la căminul din Gherla

În anul 2000, hainele soţilor Ceauşescu au fost scoase la licitaţie, însă atunci nu s-au arătat forte multe persoane interesate să achiziţioneze piesele vestimentare, potrivit România TV. Hainele nevândute au fost aduse la căminul de bătrâni din Gherla, judeţul Cluj.

Acum, vârstnicii de la cămin poartă costumele, cămăsile şi pantalonii lui Nicolae Ceauşescu, iar doamnele au ocazia să se îmbrace cu rochiile, costumaşe, fustele şi bluzele Elenei Ceauşescu. În plus, câteva perechi de încălţăminte care au aparţinut tot soţiei dictatorului au ajuns la bătrânele de la Gherla, două dintre ele fiind accesorizate cu pietre semipreţioase. Unele haine sunt noi, pentru soţii Ceauşescu nu au apucat să le poarte niciodată.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri despre DINASTIA CEAUŞESCU. Află cum şi-a pregătit retragerea şi ce i-a cerut Gorbaciov


loading...