Halep, atac la Wozniacki: „Eu nu voi face niciodată aşa ceva! Am ajuns numărul 1 mondial fără astfel de trucuri”

La două săptămâni de la finala pierdută la Australian Open, Halep a atacat-o subtil pe Caroline Wozniacki pentru gestul pe care daneza l-a făcut în setul decisiv, Simona considerând că actualul lider mondial a apelat la un truc pentru a rupe ritmul.

11 feb. 2018, 05:34
Halep, atac la Wozniacki: „Eu nu voi face niciodată aşa ceva! Am ajuns numărul 1 mondial fără astfel de trucuri”

După două seturi de luptă, un time-out medical cerut de Simona şi o pauză prelungită de vestiar din cauza căldurii, Wozniacki a cerut intervenţia medicului la scorul de 4-3 şi serviciul pentru Simona în decisiv, acuzând probleme la genunchiul drept. Pentru mulţi specialişti, a fost evident că daneza a făcut o mişcare pentru a o scoate din ritm pe Halep, aflată pe val şi la doar două game-uri de primul Grand Slam al carierei.

Întrebată despre gestul adversarei sale, Simona l-a descris drept un truc care şi-a atins scopul: „Da, după ce am ieşit de pe teren, am plâns un pic. Nu mă simţeam prea bine şi plus că supărearea a fost destul de mare. Tristeţea mai mult, pentru că nu pot să spun că am fost supărată, am dat tot ce am putut. Am jucat extraordinar, ea a jucat mai bine, a fost mai puternică, de aceea a şi câştigat. Însă tristeţea a fost destul de mare. Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc.”, a spus Simona, la Telekom Sport, înainte să întărească ideea că nu va apela la astfel de gesturi: „Nu, eu nu o să fac niciodată aşa Eu când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!”, a mai adăugat fostul lider mondial.