SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: 6-4, 6-4: Bravo, Simona!

HALEP  - ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep se luptă cu Sara Errani în semifinalele de la Toronto. 

15 aug. 2015, 16:36
SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT: 6-4, 6-4: Bravo, Simona!

HALEP  – ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Toronto împotriva italiencei Sara Errani, numărul 17 WTA, de la ora 20:00, în direct pe Dolcesport 2.

SIMONA HALEP / SARA ERRANI LIVE VIDEO

– Simona Halep se impune cu 6-4 în primul set, după ce a revenit de la scorul de 0-2. Românca este susţinută frenetic de fani din tribune.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. Nu este prima dată când se întâlnesc Simona Halep și Sara Errani. Ele s-au mai duelat de trei ori până acum.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. Scorul la „general” este 2-1 pentru româncă. Sportiva noastră a câștigat ultimele două întâlniri, în 2014 la Doha și în aprilie 2015 la Stuttgart. Sarra Errani are o singură victorie în fața Simonei Halep, în 2013.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. Sara Errani, într-un interviu acordat recent, avea numai cuvinte de laudă despre Simona Halep. „Este o jucătoare incredibilă. Anul trecut a avut o ascensiune fantastică, dar mai ales o creştere în joc impresionantă”, spunea italanica.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO. În sferturile de finală ale turneului de la Toronto 2015, Sara Errani a trecut în două seturi de jucătoarea din Ucraina, Lesia Tsurenko, 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 30 de minute.

SIMONA HALEP – SARA ERRANI LIVE VIDEO.  Simona Halep a învins-o în sferturile de finală de la Toronto 2015 pe Agnieszka Radwanska, scor 0-6, 6-3, 6-1. 

Halep şi Errani s-au mai întîlnit pînă în momentul de faţă de trei ori, românca fiind în avantaj 2-1. În plus, a cîştigat şi ultimele întîlniri directe.

Dacă va reuși să treacă de Errani, Simona Halep o va întîlni în finală pe învingătoarea dintre Serena Williams, numărul 1 WTA, și Belinda Bencici.

HALEP  – ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Meciul va fi urmat de o semifinală de dublu, Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 3 – Kristina Mladenovici/Karolina Pliskova (Franţa/Cehia).

Pe terenul central se va disputa apoi a doua semifinală de simplu, Serena Williams (SUA), cap de serie numărul 1 – Belinda Bencic (Elveţia), iar ziua va fi încheiată de a doua semifinală de dublu, Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul 1 – Caroline Garcia/Katarina Srebotnik (Franţa/Slovenia), cap de serie numărul 4.

HALEP  – ERRANI LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului feminin de tenis de la Toronto, dotat cu premii în valoare de 2.377.305 dolari, învingând-o în trei seturi, 0-6, 6-3, 6-1, pe poloneza Agnieszka Radwanska, după o oră şi 40 minute de joc, într-o în partidă din sferturile de finală, disputată vineri.

Halep (23 ani), numărul 3 mondial şi a doua favorită a competiţiei din Canada, a înregistrat cu această ocazie cea de-a 300-a victorie din cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis.

Simona Halep o va avea ca adversară în semifinalele turneului de la Toronto pe italianca Sara Errani, cap de serie numărul 15, care a reuşit să o învingă în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, pe ucraineanca Lesia Tsurenko, jucătoare venită din calificări.

„La început nu-mi puteam mişca picioarele. M-am simţit foarte obosită iar ea (Radwanska) a jucat extraordinar. Nu am putut face nimic”, a explicat Halep. „Am rămas însă concentrată asupra a ceea ce aveam de făcut şi am luptat până la capăt. Am ştiut că trebuie să-mi schimb tactica şi să ţin mingea cât mai mult în teren. Fanii au continuat să mă susţină chiar şi când am fost condusă cu 5-0, iar acest lucru m-a ajutat să lupt”, a adăugat jucătoarea română.