HALEP-GAJDOSOVA. Adversara Simonei Halep, declaraţie războinică înaintea întâlnirii din turul doi

HALEP-GAJDOSOVA. Jarmila Gajdosova (62 WTA, Australia), a declarat, luni, după ce s-a calificat în turul doi la Australian Open, că împotriva Simonei Halep va încerca să evolueze la fel cum a făcut-o împotriva Alexandrei Dulgheru, în prima manşă a competiţiei.

19 ian. 2015, 14:51
HALEP-GAJDOSOVA. Adversara Simonei Halep, declaraţie războinică înaintea întâlnirii din turul doi

HALEP-GAJDOSOVA. Simona Halep şi Jarmila Gajdosova  se vor întâlni miercuri dimineaţa în turul doi al Openului de Tenis al Australiei, după ce româncaa  învins-o în runda inaugurală pe Karine Knapp, iar Gajdosova a eliminat-o pe Alexandra Dulgheru.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep: „Am fost nervoasă”

Gajdosova a prefaţat astfel întâlnirea cu Simona Halep: „În mod clar ea joacă foarte bine, este numărul trei în lume, dar eu am jucat în ultimele trei săptămâni cu mai multe jucătoare din Top 10, aşa că este doar o altă persoană de cealaltă parte a fileului. Voi merge şi voi juca aşa cum am făcut-o împotriva Alexandrei Dulgheru, aşa cum am făcut-o săptămâna trecută şi voi lupta, voi da totul şi vom vedea cine va câştiga„.

Citeşte şi Surprize URIAŞE la Australian Open. Irina Begu a eliminat-o pe Kerber. Halep a scăpat de Ana Ivanovici

În carieră, Gajdosova a mai învins jucătoare care se aflau în acel moment în Top 10, pe Samantha Stosur (6 WTA în 2011 la Brisbane) şi pe Francesca Schiavone (4 WTA în 2011 în Fed Cup).

Jarmila Gajdosova, în vârstă de 27 de ani, s-a calificat pentru prima oară în turul doi la Australian Open, după ce în precedentele nouă participări ea a fost eliminată încă din primul tur.

Gajdosova a câştigat de două ori în carieră titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.