HALEP – GAJDOSOVA LIVE VIDEO. Fostul antrenor al Simonei: Deocamdată, Halep nu are adversare

HALEP-GAJDOSOVA. Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit la Dolce Sport despre parcursul jucătoarelor noastre la Australian Open. După primul tur, singurele românce rămase pe tabloul principal sunt Simona Halep şi Irina Begu.

21 ian. 2015, 06:44
HALEP – GAJDOSOVA LIVE VIDEO. Fostul antrenor al Simonei: Deocamdată, Halep nu are adversare

HALEP-GAJDOSOVA. Performanţele şi victoriile reuşite de Simona Halep nu îl mai surprind pe fostul său antrenor, Adrian Marcu, de care s-a despărţit la sfârşitul sezonului 2013.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA. LIVE VIDEO (ora 12:00) în turul III la AUSTRALIAN OPEN

Nu cred că astea sunt, deocamdată, adversare pentru Simona. Totuşi, nivelul ei este foarte bun!„, a spus Adrian Marcu la Dolce Sport.

Vezi şi AUSTRALIAN OPEN, faza zilei. Gael Monfils a reuşit un punct extraordinar în primul tur VIDEO

Ea, împreună cu Sharapova şi Williams sunt favorite la câştigarea Australian Open”, a spus şi Florenţa Mihai.

Adrian Marcu are însă aşteptări mari de la cealaltă jucătoare a României care a impresionat Australia în primul tur – Irina Begu. După ce a eliminat-o pe Angelique Kerber, numărul 9 mondial, românca are o misiune mai facilă pe hârtie în turul 2. Katerina Siniakova este următoarea sa adversară, ocupanta locului 81 WTA.

O văd pe Irina în primele 20 din lume. O vedeam de mai demult, dar probabil că acea accidentare la umăr a împiedicat-o. Altfel, ar fi fost mult mai sus în momentul ăsta„, a mai spus Adrian Marcu la Dolce Sport.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 12:00, cu australianca Jarmila Gajdosova, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN. Meciul SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA este LIVE VIDEO la EUROSPORT. Meciul dintre Simona Halep şi Jarmila Gajdosova este programat pe Rod Laver Arena imediat după încheierea confruntării dintre Rafael Nadal şi Tim Smyczek, programată la ora la ora 10. Daca se va califica, Simona Halep va juca in turul urmator cu invingătoarea dintre Kristina Mladenovici şi Bethanie Mattek-Sands.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 12:00, cu australianca Jarmila Gajdosova, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN. Meciul SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA este LIVE VIDEO la EUROSPORT. Simona Halep este a treia favorită de la Australian Open. Românca ţinteşte in acest an cel putin semifinala, dupa ce in 2014 a stabilit un record pentru tenisul romanesc, ajungând în sferturile de finala la Australian Open.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 12:00, cu australianca Jarmila Gajdosova, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN. Meciul SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA este LIVE VIDEO la EUROSPORT. La dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Vitalia Diatcenko (România/Rusia) va întâlni în primul tur cuplul american Lauren Davis/Christina McHale, în al patrulea meci de pe terenul 11.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 12:00, cu australianca Jarmila Gajdosova, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN. Meciul SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA este LIVE VIDEO la EUROSPORT. La masculin, perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie numărul 14, va juca împotriva cuplului australian Matthew Ebden/Matt Reid, în prima întâlnire de pe terenul 19.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 12:00, cu australianca Jarmila Gajdosova, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN. Meciul SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA este LIVE VIDEO la EUROSPORT. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, luni, că a fost nervoasă înaintea meciului cu Karin Knapp, 6-3, 6-2, dar va juca mai bine în fazele următoare ale turneului Australian Open.

SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA LIVE VIDEO AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep va juca, miercuri, nu înainte de ora 12:00, cu australianca Jarmila Gajdosova, in turul II de la AUSTRALIAN OPEN. Meciul SIMONA HALEP – JARMILA GAJDOSOVA este LIVE VIDEO la EUROSPORT. „A fost un meci greu, deoarece am fost nervoasă înainte de start. Lovitura de dreapta nu a funcţionat prea bine astăzi, dar sunt sigură că data viitoare voi juca mai bine. Mă simt bine şi sunt sigură că voi avea şansa să câştig multe meciuri aici. Sunt foarte fericită că am câştigat, întotdeauna primul tur la un turneu de Grand Slam este foarte dificil”, a spus SIMONA HALEP.