HALEP-MAKAROVA LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep, cote excelente pentru calificarea în semifinale

HALEP-MAKAROVA LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep joacă marţi dimineaţa, de la ora 2.00 (ora României), în sferturile de finală ale Australian Open, împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova (fav. nr. 10), finalistă la Melbourne anul trecut, însă în proba de dublu.

26 ian. 2015, 11:28
HALEP-MAKAROVA LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep, cote excelente pentru calificarea în semifinale

HALEP-MAKAROVA LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep are şansa de a-şi depăşi cea mai bună performanţă realizată la Australian Open, anul trecut, când a atins sferturile, marţi dimineaţă urmând să forţeze intrarea în careul de aşi. Simona Halep este cotată mare favorită, majoritatea caselor de pariuri oferindu-i o cotă de 1,35 la victorie, spre deosebire de 3,25, cu cât este cotat succesul Makarovei.

HALEP-MAKAROVA LIVE VIDEO EUROSPORT. O excelentă jucătoare de dublu, care anul trecut a câştigat US Open, iar în 2013 Roland Garrosul, Ekaterina Makarova şi-a regăsit în 2014 ritmul şi în întâlnirile de simplu, ea jucând sferturi de finală la Wimbledon şi semifinale la US Open, astfel că sfârşitul de an a găsit-o pe cea mai înaltă poziţie din carieră, locul 11 WTA. Ca pariuri sugerate pentru această partidă, pentru o cotă mai bună, merită încercată victoria lui Halep la cel puţin 4 game-uri diferenţă (handicap +3,5), la o cotă de 1,65. De asemenea, victoria în două seturi a lui Halep este cotată cu 1,90, iar cota ca românca să câştige primul set este 1,45.

HALEP-MAKAROVA LIVE VIDEO EUROSPORT. Simona Halep şi Ekaterina Makarova s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în sferturile de finală ale turneului de la New Haven, în 2013, când Halep a câştigat cu 6-1, 7-6. În cazul în care o va învinge din nou pe Makarova, Simona Halep va juca în semifinale la Australian Open împotriva învingătoarei dintre Maria Şarapova şi Eugenie Bouchard.