HALEP – RADWANSKA. Simona Halep şi-a luat viteză la Indian Wells. Şi-a cumpărat o super-maşină

HALEP - RADWANSKA. Simona Halep joacă vineri noapte pentru calificarea în finala turneului de la Indian Wells, împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, pe care a bătut-o anul acesta, în finala de la Dubai. Meciul se va juca de la ora 03.30 şi va fi transmis în direct de Dolce Sport.

14 mart. 2014, 11:25
HALEP – RADWANSKA. Simona Halep şi-a luat viteză la Indian Wells. Şi-a cumpărat o super-maşină

HALEP – RADWANSKA. Indiferent de parcursul său la Indian Wells, Simona Halep va fi de luni a 5-a jucătoare a lumii, performanţă fără precedent în istoria tenisului feminin românesc.

Cu această ocazie şi-a făcut şi un cadou, mai ales că la unul dintre evenimentele la care a participat în această săptămână a declarat că îi place foarte mult să conducă. Astfel, potrivit gsp.ro, Simona Halep şi-a cumpărat de curând un Range Rover pe care să-l aibă atunci când ajunge în România. Preţul total plătit de Halep pentru această maşină se ridică la 80.000 de dolari.

Citeşte şi SIMONA HALEP, vedetă mondială: Toată lumea mă cunoaşte acum, sunt recunoscută şi în parcare

Cât priveşte descrierea pe care şi-o face, Simona a fost extrem de savuroasă după victoria din sferturi, cu Casey Dellaqua. „Sunt o fată normală, ca toate celelalte, îmi place să merg la cumpărături, să ascult muzică, să vorbesc pe WhattsApp, însă nu mă uit la filme pentru că nu pot să mă concentrez timp de două ore pe ceva„, a spus Simona Halep.

Meciul Simona Halep – Agnieszka Radwanska se va juca sâmbătă dimineaţa, de la ora 03.30, şi va fi transmis în direct de Dolce Sport.