HALEP-ŞARAPOVA LIVE. Antrenorul SIMONEI şochează înaintea finalei: Şarapova o va ucide!

HALEP-ŞARAPOVA LIVE. Simona Halep dispută sâmbătă, de la ora 16.00, prima finală de Grand Slam din carieră. Antrenorul Simonei este destul de sceptic că românca va câştiga anul acesta trofeul de la Roland Garros.

06 iun. 2014, 10:03
HALEP-ŞARAPOVA LIVE. Antrenorul SIMONEI şochează înaintea finalei: Şarapova o va ucide!

HALEP-ŞARAPOVA LIVE. Maria Şarapova o conduce pe Simona Halep cu scorul de 3-0 la întâlnirile directe, iar sâmbătă cele două vor fi faţă în faţă în finala de la Roland Garros.

Chiar dacă SIMONA HALEP nu a pierdut niciun set la Roland Garros 2014, antrenorul său, belgianul Wim Fisette, este destul de neîncrezător în şansele compatrioatei noastre de a câştiga Roland Garros-ul.

Citeşte şi SIMONA HALEP, povestea EMOŢIONANTĂ din spatele succesului

Dacă face paşi în spate, nu va avea nici o şansă. Maria o va ucide. Dar am câteva idei în cap pentru finală„, a spus Fisette într-o scurtă declaraţie pentru USA Today. Simona a pierdut chiar acum 3 săptămîni în faţa Mariei Şarapova, în finala de la Madrid.

Citeşte şi HALEP – ŞARAPOVA LIVE. Declaraţie HALUCINANTĂ a rusoaicei: Sper să o lase mai încet!

Pe de altă parte, Simona Halep a spus despre antrenorul său: „Am mai multă încredere, el îmi dă încredere, îmi spune lucruri pozitive mereu. Am progresat un pic la toate loviturile, chiar şi la serviciu, chiar dacă în ultimele două zile n-a mers bine, eu simt că în momentele importante servesc bine. Şi la lovituri am progresat. E o persoană foarte deschisă, foarte pozitivă, mă ajută mult mental„.

CViteşte şi SIMONA HALEP, pe Facebook înaintea finalei. Ce le-a transmis românilor