Petrecere mare de Halloween, la Dracula acasă. Vezi cât costă intrarea la Castelul Bran în noaptea morţilor

Cei care doresc să petreacă un Halloween diferit de ceea ce se poate găsi în Bucureşti pot da o fugă până la Dracula acasă, la castelul Bran, Braşov. Administratorii promit un Halloween de groază şi spun că invitaţii vor fi întâmpinaţi de însuşi Contele în persoană.

28 oct. 2013, 09:09
Petrecere mare de Halloween, la Dracula acasă. Vezi cât costă intrarea la Castelul Bran în noaptea morţilor

Conştiente de oportunitatea de a scoate ceva bani, dar şi de a-şi satisface clienţii, agenţiile de turism au lansat la vânzare oferte de Halloween la castelul Bran. Cei care nu vor să apeleze la serviciile unei agenţii de turism pentru cumpărarea unui pachet de Halloween pot pleca singuri la Braşov. Pentru a pica numai bine pentru vizitatori, petrecerea de Halloween, care normal ar trebui să fie pe 31 octombrie, a fost decalată pe 2 noiembrie.

„Contele Dracula a decretat: petrecerea de Halloween de la Castelul Bran se va organiza în acest an, sâmbătă, 2 noiembrie. Castelul va deschide porțile petrecăreților la ora 19.00 și va da semnalul de închidere dupa ora 1″, informează administratorul castelului Bran.

Cât costă intrarea la petrecere

Cei care vor pleca pe cont propriu vor trebui să plătească taxa de intrare. Biletele de intrare la petrecerea de Halloween cosă 50 sau 75 de lei. „Taxa de 50 lei include acces în Castel–tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor. Biletele care costă 75 de lei includ în plus proiecţie film, after party (DJ session, visuals, animaţie)”, informează organizatorul evenimentului.

Cei care vor plăti preţul mai mare de intrare, în cortul amplasat special în Parcul Regal vor putea urmări, de la oprele 19.30, filmul „Nosferatu”. Proiectul face parte din Dracula Film: Horror and Fantasy Festival. La final, începând cu 21.30, se va da startul petrecerii „Halloween After Party”.

Dracula va petrece cu vizitatorii

Dracula va fi gazda petrecerii. „Contele s-a pregătit şi în acest an pentru vizitatorii care-i vor trece pragul casei. Îi va însoți într-un tur de noapte prin încăperile reședinței sale, stropit cu un shot de vodkă neagră în temnița castelului și cu un pahar de vin roşu în curtea interioară. De la petrecere nu vor lipsi ielele, zânele rele, care vor încerca, prin cântec și dans, să fure mințile celor mai slabi de inimă”, promite organizatorul.

Cum gazda serii este un cinefil convins, acesta își va conduce oaspeții în cortul amplasat special în Parcul Regal pentru a urmări, de la 19.30, filmul „Nosferatu”.

Biletele de intrare vor fi puse în vânzare în seara respectivă, la caserie, iar gazda îi invită pe cei ce îi vor călca pragul să fie costumaţi.

Halloween cu agenţia de turism

Cei care vor să petreacă mai mult decât o seară în Braşov pot cumpăra un pachet turisitic care include două nopţi de cazare în pensiune. Agenţia munteniatravel.ro are concepute pachete speciale cu ocazia Halloween-ului. Preţul unei excursii este de 250 de lei şi include două nopţi de cazare într-o pensiune de trei stele, o cină, intrarea în castel şi transportul.