HALLOWEEN 2014. Superstiţii şi obiceiuri de Halloween

HALLOWEEN 2014. Deşi Halloweenul este o sărbătoare de import, dacă vreţi totuşi să o celebraţi cu adevărat trebuie să cunoaşteţi şi o serie de superstiţii şi obiceiuri pentru această zi.

31 oct. 2014, 09:30
HALLOWEEN 2014. Superstiţii şi obiceiuri de Halloween

HALLOWEEN 2014. Dacă iei masa de Halloween cu prietenii sau familia se spune că trebuie să vorbeşti, să râzi, să faci zgomot pentru a alunga spiritele morţilor, care ar vrea, probabil, să participe la festin.

HALLOWEEN 2014. Cel mai important simbol al Halloweenului este lumânarea aprinsă într-un dovleac scobit. Se spune că această lumină este mai eficientă decât orice în alungarea duhurilor, scrie libertatea.ro.

HALLOWEEN 2014. De asemenea, se mai spune că dacă auzi, la noapte, paşi sau alte zgomote în spatele tău nu întoarce capul, deoarece dacă este un spirit venit de pe cealaltă lume te va lua cu el. Închide bine toate uşile.

HALLOWEEN 2014. Dacă în această noapte găseşti în casă un păianjen trebuie să ştii că este spiritul unei persoane dragi care te veghează, aşa că cel mai bine ar fi să nu îl omori.

HALLOWEEN 2014. Tinerele nemăritate trebuie să ştie că în această noapte îşi vor visa alesul dacă îşi vor pune sub pernă o floare de rozmarin şi un bănut de argint.