HALLOWEEN 2015. Ce evenimente şi petreceri sunt organizate în Bucureşti

HALLOWEEN 2015. Sâmbătă, 31 octombrie, celebrăm Halloween-ul, faimoasa sărbătoare a Statelor Unite ale Americii, acolo unde copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând "Trick or Treat?" (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

30 oct. 2015, 06:43
HALLOWEEN 2015. Ce evenimente şi petreceri sunt organizate în Bucureşti

Dacă nu ştiţi cum să vă petreceţi seara de Halloween, RomaniaTV.net vă oferă câteva variante de petreceri, baluri şi târguri organizate în Bucureşti în perioada 30-31 octombrie.

BALUL ORORILOR este organizat sambata, 31 octombrie, în TY Event Hall (Magazinul Unirea). Toţi cei care merg costumaţi beneficiază de intrare liberă. Biletul de intrare este 20 de lei.

„Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!”, anunţă organizatorii.

Halloween Masquerade Ball are loc vineri, 30 octombrie, la Casa Presei. Preţul biletului de intrare este 50 de lei.

„De ce sa alegi o singura tema de sarbatoarea Halloween? Noi organizam un party cu MISTERUL specific noptii vampirilor, fantezia CARNAVALULUI cu masti, si romantismul BALULUI. O petrecere de 3 ori mai impresionanta decat oricare alta in Bucuresti, Locatia : Sala De marmura de la Casa Presei.Un DJ fantastic, body painting, jazz, gold disco, art performances si multe alte surprize”, spun organizatorii.

Halloween pe gusturi româneşti. Festivalul bunătăţilor româneşti este organizat în weekendul 30 octombrie-1 noiembrie în Parcul Naţional din Capitală.

Va fi un adevărat ospăţ îngrozitor de gustos cu cea mai mare PLĂCINTĂ CU DOVLEAC și zeci de kilograme de DULCEAȚĂ DE DOVLEAC pregătită chiar sub ochii trecătorilor.

Nu vor lipsi produsele tradiționale și grătarele: pastramă la proțap și la ceaun, sărmăluțe cu mămăligă, mititei ce vor sfârâi pe gătarele încinse de la primele ore, dar nici berea si vinul, care vor curge din belşug şi alte bunătăţi ce lasă „gura apă” oricărui gurmand.

Meşterii populari au venit şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual. Tarafuri cu muzica de petrecere, show-uri culinare si surprize in fiecare zi. Intrarea este libera

HALLOWEEN PARTY în Club Maya

Club Maya te invita la „HALLOWEEN PARTY cu 69 lei sticla de vodka si whiskey”, incepand cu ora 21:00, costumat si entuziasmat cobori scarile spre o poveste ce te asteapta sa o savurezi printre umbrele mistice ale dovlecilor luminati, panza de paianjen te imbratiseaza la fiecare pas, fantomele coboara din tavan pentru a te saluta, iar scheletii iti zambesc cu subinteles. Intrarea este liberă.

Halloween Party în Bastards Club

„Se apropie noaptea pe care bastarzii o iubesc cel mai mult din tot anul: sambata 31 Octombrie ne vedem la Halloween Party! Asa cum v-ati obisnuit, avem din partea casei Bloody Bastard Long Drink pana la miezul noptii si Punch! Costumatia nu este obligatorie dar este incurajata si apreciata cu premii”, este mesajul clubului.

Intrarea la petrecere este liberă.

TECHNO HALLoween, sambata, la Halele Carol

„Ne place sa va surprindem mereu si sa venim cu lucruri noi cat de des putem, asa ca ne-am gandit la un nou tip de evenimente. Techno Hall ne va convoca de fiecare data intr-o locatie industriala, unde sunetele si vizualul sa se imbine perfect. Cel mai bun moment pentru un astfel de eveniment nu putea fi decat 31 Octombrie, o data ce pentru multi inseamna un motiv in plus pentru a se distra, dar si pentru a se costuma. Asa ca te asteptam, costumat sau nu, sa petrecem pana la amiaza alaturi de Julian Jeweil, Joran van Pol, Rob Hes, Mirror States si Cosmin Horatiu.

Dupa cum v-am obisnuit, vom avea si o premiera,Julian Jeweil, artist Minus, vine pentru prima data in Romania si este nerabdator sa cunoasca publicul de aici” spun organizatorii.

The Hobbit Halloween, vineri, în Club Tonka

„Anul acesta, de Halloween, intram in pielea personajelor din „The Hobbit”. Bilbo Baggins, Thorin, Gandalf, Balin si multi altii vor petrece pana in zori vineri, 30 octombrie, in club Tonka (Str Biserica Amzei nr. 19). Toata distractia se va desfasura sub atenta observatie a lui Smaug, infricosatorul dragon, stapan peste tinutul Erebor pentru 150 de ani.

Iar pentru ca distractia si amuzamentul sa nu cunoasca limite, costumatia e obligatorie! In plus, nu va lasam nepedepsiti, nerasplatiti: cele mai inedite costumatii vor fi premiate cu vouchere consumabile la bar”. Intrarea este 15 lei. 

HALLOWEEN WITH OZZY, vineri, la Berăria H

„Te vei ingrozi cat de tari sunt concertele, cat de buna este berea si cate alte sperieturi si concursuri de groaza ti-am pregatit. Vom avea monstri, face painting si bineinteles un concert Tribute Ozzy Osbourne, iar apoi party cu DJ pana dimineata. La 20:00 te asteptam cu masa pusa, iar de la 22:45 cu spectacolul pe scena”, anunţă Berăria H.

Biletele (20 lei – acces general cu loc la masa | 30 lei in fata scenei cu loc la masa) sunt disponibile la intrare in seara evenimentului sau online pe myticket.ro

Dacă totuşi vrei să părăseşti Bucureştiul în acest weekend poţi merge la petrecerea de HALLOWEEN de la Castelul Bran.

Însusi vampirul Vlad va fi calauza prin salile si coridoarele bantuite ale Castelului Bran. Dupa miezul noptii sute de turisti vor petrece in cortul groazei, amenajat chiar in curtea vechii cetati, iar organizatorii il vor vana pe cel care va purta cel mai infricosator costum ca sa-l premieze.

„Am pregatit animatii, o sa avem DJ, un decor horror cu tot felul de scheleti, paianjeni si muzica de groaza si bineinteles bauturile lui Dracula”, a declarat organizatorul de la Bran.

Vizita la castel in cea mai inspaimantatoare noapte din an costa 50 de lei, iar pentru intrarea la petrecere doritorii vor achita inca 50 de lei de persoana.

De asemenea, poți vizita unul dintre castelele despre care se spune că ar fi bântuite, cum sunt Castelul Banffy de lângă Cluj, Cetatea Poenari din Argeș, Dealurile Morții de la Canalul Dunăre, Mănăstirea Frăsinei de lângă Râmnicu Vâlcea. Mai poți vizita Sighișoara, localitatea unde s-a născut Vlad Țepeș, de care este legată legenda lui Dracula.