Halloween 2017: Idei haioase pentru costume de Halloween

Halloween 2017: In ultimii ani, sarbatoarea de Halloween a luat amploare si in Romania. Influenta culturala si cea traditionala americana au ajuns, astfel, si in tara noastra, ocazie cu care cei mici au adoptat aceasta sarbatoare. Pentru micuti este un motiv in plus de bucurie, iar acestia pot invata la orele de limba engleza diverse lucruri interesante, fie ca sunt scolari sau abia merg la gradinita. Intreg farmecul acestei sarbatori atat de populare in Statele Unite consta in costumele pe care copiii le poarta cand merg din casa in casa „cu speriatul", pentru a cere dulciuri.

04 oct. 2017, 03:59
Halloween 2017: Idei haioase pentru costume de Halloween

Copiii sunt extrem de simpatici cand se costumeaza, vrand sa imite diverse animalute, personaje de desen animat sau super-eroi. 

Iata cateva idei haioase de costume pe care le poti face singura acasa, fara sa cheltuiesti bani, astfel incat si puiul tau sa se bucure de Halloween, la gradinita sau acasa. 

Costum de tigru
Trebuie sa ai la indemana un hanorac galben, vopsea neagra sau maro, o bucata de pasla galbena si doua perechi de ciorapi negri. Deseneaza cateva dungi negre sau maro pe hanorac. Pentru urechi, taie doua triunghiuri aproximativ egale din panza, apoi coase „urechile” pe gluga hanoracului. Taie o coada lunga din bucata de panza ramasa si ataseaz-o la spatele pantalonasilor cu ajutorul unui ac de siguranta. Pune-i copilului o pereche de ciorapi negri in picioare, iar cealalta – pe maini.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.