HALLOWEEN: Ce costum ţi se potriveşte în funcţie de zodie

HALLOWEEN: Sărbătoarea occidentală a morţilor şi strigoilor se apropie şi de câţiva ani se sărbătoreşte intens şi la noi. Vezi ce costum de Halloween ţi se potriveşte, în funcţie de zodie.

30 oct. 2014, 16:40
HALLOWEEN: Ce costum ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii sunt mari susţinători ai dreptăţii şi urăsc minciuna, astfel că nu se pot costuma în ceva sexy sau de speriat. Pentru nativii acestei zodii, cel mai bun costum de Halloween este unul de poliţist, Spiderman sau Batman.

Taur

Taurii sunt oameni destul de plictisitori şi îşi doresc în secret să fie nişte justiţiari mascaţi. De aceea, petrecerea de Halloween este ocazia perfectă să scoată la iveală latura lor rebelă. Se vor îmbrăca în Robin Hood, pirat sau eroi Marvel.

Gemeni

Despre gemeni se spune adesea că au duă feţe şi că iubesc să fie înşelători şi perfizi. prin urmare, nici de Halloween nu vor dezamăgi şi vor alege costume care să le reprezinte dualitatea. Nativii acestei zodii se vor costuma sumar, dar vor apela la un machiaj de speriat, cu multe culori, probabil de schelet sau zombie.

Rac

Racii sunt romantici şi visători şi au o latură artistică, aşa că de Halloween se vor costuma în personaje de desene animate, din basme, cum ar fi Scufiţa Roşie, sau Albă ca Zăpada. Cele mai curajoase native vor merge pe varianta sexy-inocentă.

Citeşte mai mult pe Unica.ro