Halucinant. Agresate în plină stradă, două surori au cerut ajutorul poliţiştilor. Replica agenţilor: "Dă-i drumul de aici!"

Publicat: Joi, 08 August 2019 21:42 // Actualizat: Joi, 08 August 2019 22:03 // Sursa: romaniatv.net

Chemaţi să ajute o tânără agresată şi pe sora ei, trei poliţişti din Iaşi sunt filmaţi când le întorc spatele. Agenţii au plecat brusc în momentul în care fata i-a anunţat că vrea să depună plângere împotriva unui afacerist care ar fi îmbrâncit-o. Acelaşi individ despre care mai mulţi oameni susţin că este protejat de poliţie. Mai mult, la finalul intervenţiei, echipajul a considerat că tânăra a apelat nejustificat la 112 şi a amendat-o.

Foto: ziare.com

În plină stradă, o tânără este îmbrâncită de un bărbat extrem de puternic. Incidentul are loc la doar câteva minute după ce trei poliţişti pleacă nepăsători de la sesizarea fetei la 112.

Disperate, victima şi sora ei, apelează din nou numărul unic de urgenţă. Atitudinea poliţiştilor, aceeaşi.

La primul apel, fetele voiau să sesize că muzica de la un local deranjează un cartier întreg. La al doilea, agresiunea. Fără să le explice procedura, poliţiştii şi-au văzut de drum. Le-au lăsat să-şi rezolve singure problema.

„Poliţiştii au plecat şi m-au lăsat pe mine şi pe sora mea cu acei domni. Unul dintre ei a încercat chiar şi să mă lovească. Noi am plecat de acolo, ei au continuat să ne urmărească în jurul blocului”, au povestit tinerele, conform A1.

De aproape două luni, de când s-a deschis noul local în zonă, oamenii spun că nu mai au linişte.

Apelanta a fost sancţionată contravenţional.

La nivelul Inspectoratului de poliţie judeţean Iaşi sunt efectuate verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor.

Patronul localului spune că cei de la poliţie le-au comunicat că au voie să dea muzica mai tare până la ora 10 seara.

În mai puţin de o săptămână este al treilea caz filmat în care poliţiştii par nepăsători în faţa unor persoane vulnervabile. În Galaţi, doi agenţi au ignorat minute în şir o fată care zăcea plină de sânge pe o stradă. În Bucureşti, un echipaj al Poliţiei Rutiere a amendat o femeie de 81 pentru că a traversat prea lent strada şi a fost surprinsă de culoarea rosie a semaforului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Poliţia Română tinere agresate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H