HALUCINANT. Bărbat incendiat în Suceava, după ce a refuzat să facă sex cu 5 bărbaţi VIDEO

Caz şocant într-o comună din judeţul Suceava, unde un localnic a ajuns la spital cu răni grave în zona genitală. Omul susţine că mai mulţi consăteni i-au dat foc pentru că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu ei.

01 mai 2015, 11:58
HALUCINANT. Bărbat incendiat în Suceava, după ce a refuzat să facă sex cu 5 bărbaţi VIDEO

Incidentul a avut loc ziua în amiaza mare în localitatea Baia, informează România TV. Bărbatul povesteşte că a fost chemat de un vecin la un pod din comună. Pe drum s-ar fi alăturat încă cinci bărbaţi, care, la un moment dat i-ar fi cerut să întreţină relaţii sexuale cu ei. Omul a început să strige după ajutor şi susţine că cei şase au aruncat gaz pe el şi i-au dat foc.

Citeşte şi O tânără a propus la 100 de BĂRBAŢI de pe stradă să facă sex cu ea. Câţi au acceptat provocarea VIDEO

„Când eu ardeam, ei au fugit. Unul dintre ei ai zis hai, să fugim, să-l lăsăm să ardă. Am sunat la 112 mergând, am zis că mor până acasă”, a declarat bărbatul. 

Un echipaj de Ambulanţă a venit şi i-a acordat omului primul ajutor. A fost transportat la Spitalul judeţean Suceava, dar pentru că starea lui este gravă medicii au decis transferul la Clinica de Chirurgie Plastică din Iaşi.

Citeşte şi Puterea sexuală a lenjeriei intime: de ce contează ce porţi înainte sau în timpul sexului

„A ajuns un pacient de 34 de ani prezentand arsuri de gradul 2,3 pe circa 15-20 la suta din suprafaţa corporală”, a declarat Anca Brădătan, medic UPU Suceava.

Poliţia cercetează acum în ce condiţii a ajuns bărbatul incediat la spital. Anchetatorii iau în calcul orice variantă, inclusiv pe cea a autoincendierii.