Halucinant! Cum fentează un bucureştean purtatul măştii pretinzând că are astm! Are zeci de mii de urmăritori

Martianu1 este una dintre vedetele TikTok-ului, având peste 120.000 de urmăritori. În cel mai recent video al său, tânărul instigă la nepurtatul măştii, învăţându-şi followerşii cum să fenteze legea. 

03 aug. 2020, 06:25
Halucinant! Cum fentează un bucureştean purtatul măştii pretinzând că are astm! Are zeci de mii de urmăritori

Martianu1 spune, în materialul video, că este de preferat să investeşti o dată într-un inhalator Ventolin decât să investeşti constant în măşti. La începutul filmării, Martianu1 este în metrou şi nu poartă mască. Apoi, acesta mută camera pe persoanele din jurul lui, toate purtând mască. La sfârşitul materialului video, tânărul agită în mână un inhalator Ventolin.

Măi, copii, vreau să vă învăţ un tips mare de tot să salvaţi o grămadă de bani. Măştile alea sunt foarte scumpe, nu poţi să respiri, te chinui cu ele pe gură, te rişti că te opreşte Poliţia, te baţi cu lumea, cu jandarmii pe la metrou. Cea mai ieftină metodă de a scăpa de problema asta: te duci la farmacie şi spui: daţi-mi şi mie un Ventolin d-ăsta. Este 10 lei şi doar umbli cu el în buzunar şi de fiecare dată când te întreabă cineva unde e masca, i-l arăţi un pic de tot şi l-ai băgat la loc şi pleci. Nu va zice nimeni nimic, va zice că ai astm şi te îneci cu masca„, este mesajul tânărului pe TikTok.

@martianu1

#

♬ original sound – martianu1

Mulţi urmăritori nu par, însă, peste măsură de încântaţi de recomandarea utilizatorului Martianu1. La unele comentarii, intervine şi Martianu1, reiterând ideea că purtatul măştii i se pare o prostie.

Citeste si Victor Ciutacu, ridicat de la terasă la 23.00: „Ne căpiază ăştia cu dronele şi vin după aia peste noi”

„Exemplul clar al romanului meltean si iresoinsabil. Nu mi doresc sa te vad peste vreo 2 saptamani facand live de la Matei Bals dar asa ai merita…”

„E vorba de siguranta ta omule”

„Pana iei virusul”

„Wow…ai fentat sistemul. Premiul pentru cel mai mare văcar vine spre tine” 

„Te urmăresc de ceva timp ….dar asta este o prostie”

„nu stiu ce este mai ridicol.. sfatul tau si faptul ca te mandresti cu el sau restul oamenilor care sunt de acord cu tine.”

„Maștile nu au fost făcute pentru poliție , maștile au fost făcute pentru a salva populația , persoanele din jurul nostru”