HALUCINANT. Mama criminală care şi-a aruncat bebeluşul de câteva zile în canal scapă mai repede din închisoare

Tânăra din Botoşani care şi-a aruncat bebeluşul de doar 4 zile într-un canal, scapă mai repede de închisoare. Condamnată iniţial la 16 ani, femeia va sta după gratii doar 8 ani.

17 mart. 2018, 13:12
HALUCINANT. Mama criminală care şi-a aruncat bebeluşul de câteva zile în canal scapă mai repede din închisoare

Judecătorii din Suceava au decis ca sentinţa finală a Gabrielei Boghian să fie jumătate din pedeapsa de 16 ani primită iniţial.

„Admite apelul declarat de inculpata Boghian Gabriela împotriva sentinţei penale nr. 1/09.01.2018 a Tribunalului Botoşani. Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi în rejudecare: Reduce pedeapsa aplicată inculpatei Boghian Gabriela pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 rap. la art. 199 alin.(1) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin.(10) Cod procedură penală, de la 16 (şaisprezece) ani închisoare la 8(opt) ani închisoare”, se arată în decizia definitivă a judecătorilor, potrivit observator.tv.

Gabriela Boghian şi-a aruncat copilul într-un canal, la doar câteva zile după ce l-a adus pe lume. După ce a fost externată din maternitate, în loc să îl lase la maternitate sau la un centru de plasament, tânăra a decis să-l ucidă.

„Regret ce s-a întâmplat, îmi pare rău că am dezamăgit pe toată lumea, aș vrea să dau timpul înapoi, dar nu am puterea asta”, a declarat Gabriela Boghian.