Halucinant. O femeie a înviat la jumătate de oră după ce murise. Povesteşte că a fost în RAI

Un caz șocant a avut loc în SUA. O femeie a murit 27 de minute, apoi și-a revenit brusc. Ce a povestit când a revenit la viață.

26 iun. 2019, 10:57
Halucinant. O femeie a înviat la jumătate de oră după ce murise. Povesteşte că a fost în RAI

Un caz halucinant a avut loc în Statele Unite ale Americii. O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a revenit la viață, scrie wowbiz.ro.

Este vorba despre Tina Hines, o femeie care, practic, a văzut moartea cu proprii ochi. Cum a fost posibil? Răspunsul este simplu. În anul 2018, femeia a făcut infarct și a fost moartă timp de 27 de minute. În luna februarie, atunci când a avut loc această situație incredibilă, femeia se pregătea de o plimbare pe munte, alături de soțul ei, Brian. Brusc, femeia s-a prăbușit la pământ, iar soțul ei a sunat la ambulanță.

Citeşte şi Femeie ucisă şi tranşată de iubitul de 75 de ani. Ucigaşul i-a tăiat mâinile şi picioarele

Conform Dailymail, femeia fusese resusciatată de șase ori deja. Mai mult decât atât, s-a trezit de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce era intubată. A cerut imediat un pix și o foaie.

Tina Hines, femeia care făcuse infarct, susține că a făcut o călătorie prin Rai, l-a descris, apoi i s-a arătat și Iisus, în timp ce stătea în picioare, în fața unor porți negre, iar în spatele lor se putea observa o lumină galbenă.

„Este real. A fost atât de real, culorile erau atât de intense”, a scris femeia.

Nepoata femeii a fost foarte impresionată de experiența pe care a avut-o mătușa ei, astfel că și-a tatuat pe mână ceea ce desenase atunci, în ziua respectivă.