HALUCINANT! Un copil a fost ucis în bătaie de profesorul său din cauza unei greșeli de ortografie

Un copil în vârstă de 15 ani a murit luni, după ce a fost bătut la școală de un profesor. Dascălul a devenit violent după ce băiatul a făcut o greșeală de ortografie.

26 sept. 2022, 23:30
HALUCINANT! Un copil a fost ucis în bătaie de profesorul său din cauza unei greșeli de ortografie

Caz halucinant în India. Un copil în vârstă de 15 ani a murit luni, după ce a fost bătut la școală de către profesorul său. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Citește și Crimă șocantă la un cămin de bătrâni din Călărași. Un bătrân de 79 de ani și-a înjunghiat doi colegi

Familia adolescentului care face parte din cea mai joasă castă socială hindusă a reclamat faptul că elevul a murit după ce a fost bătut cu un băț de un profesor pentru că a făcut o greșeală de ortografie în timpul orei.

Apropiații lui Nikhit Kumar, în vârstă de 15 ani, susțin că băiatul a fost declarat decedat de către medici în districtul Auriya din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile după ce profesorul său i-a aplicat pedeapsa corporală în campusul unei școli private.

„La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de către profesor și apoi a fost abuzat, deoarece suntem daliți”, a declarat Rishi Kumar, unchiul băiatului ucis.

Comandantul poliției din districtul Auriya a declarat că familia lui Nikhit a înregistrat o plângere penală și că medicii efectuează o autopsie pentru a confirma cauza morții tânărului.

„Poliția încearcă să dea de urma profesorului, deoarece acesta a dispărut”, a declarat Charu Nigam, comandantul poliției districtuale.

Citește și Tânăr ucis înainte de nuntă. Crima şocantă s-a petrecut sub ochii viitoarei soţii şi ai copilului lor