Halucinantul MOTIV pentru care o tânără mănâncă ACELAŞI ALIMENT în fiecare zi, de peste 10 ani

O tânără din Marea Britanie are un regim alimentar ciudat. După ce în urmă cu zece ani a suferit o intoxicaţie alimentară, ea a rămas cu o bizară fobie, în prezent fiind capabilă să consume doar tăiţei de pui cumpăraţi din magazin.

10 apr. 2013, 06:05

Georgi Readman, o tânără de 18 ani din oraşul britanic Shanklin, a reuşit incredibila performanţă de a mânca aproximativ 50 de kilometri de tăiţei pe an, după ce consumă 11 pungi de supă la plic săptămânal. Mai mult, ea poate agrea o singură marcă,  tăiâţeii produşi de supermarketul britanic Morrisons, potrivit Mirror.

Citeşte şi HOROSCOP: Regimul alimentar potrivit zodiei tale

Citeşte şi O fantomă ÎNFOMETATĂ bântuie o BRUTĂRIE şi sperie angajaţii FOTO

Tânăra nu a avut tot timpul această problemă, fobia apărând în urmă cu 10 ani, după ce a suferit o intoxicaţie alimentară. În prezent, ea este speriată şi nu poate consuma alte produse alimentare, cum ar fi fructe sau legume, fără să i se facă rău. Ea este atât de slabă încât doctorii au crezut că are leucemie.

„Îmi era atât de rău că m-am prăbuşit într-un tren. Aproape am fost internată. De atunci mi-a fost frică să îmi fie rău. De aceea mănânc doar un singur aliment. Mi-aş fi dorit să fiu jocheu. Chiar am avut un interviu, dar trebuia să am 60 de kilograme. Vreau doar să mă îngraş şi să fiu capabilă fizic să călăresc. Nu-mi place că sunt obligată să fac asta”, a declarat tânăra care are doar 44 de kilograme din cauza regimului alimentar sărac în nutrienţi.

Citeşte şi Gestul extrem la care a recurs o anorexică: Mi-am CRESTAT cuvântul „GRASĂ” pe burtă cu o FOARFECĂ