Haluk Krucer, preşedintele Kanal D: Ne propunem să realizăm un nou studio pentru Ştiri

Televiziunea Kanal D a împlinit pe 1 martie zece ani pe piaţa media din România şi rămâne în top trei televiziuni, în funcţie de audienţe, cu o cotă de piaţă de 10% în 2016 faţă de 8,6% cât era în 2015. Haluk Kurcer, preşedintele Kanal D şi membru Executiv al Consiliului de Administraţie Dogan Media International, a anunţat într-un interviu pentru Capital că pregăteşte lansarea unui nou studio pentru ştiri în următoarele şase luni.

02 mart. 2017, 09:05
Haluk Krucer, preşedintele Kanal D: Ne propunem să realizăm un nou studio pentru Ştiri
Ce investiţii pre­co­ni­zaţi în următoarele şase luni şi ce sume aţi bugetat pentru acesta?
 Haluk Kurcer: În 2017 vom continua cu investiţiile în tehnologie şi în. De asemenea, ne propunem să investim în realizarea unui nou studio pentru Ştiri. Din punct de vedere al conţinutului, vom continua consolidarea Day Time-ului, dar şi investiţiile în Prime Time, vom lansa noi producţii, show-uri produse de Kanal D, dar si noi seriale turcesi. De asemenea, ne concentrăm şi pe dezvoltarea diviziei online, consolidarea portofoliului şi ne-am propus să împrospătăm designul site-urilor noastre. Mai precis, vrem ca interfaţa acestora să fie şi mai prietenoasă şi, totodată, mai usor de accesat de către publicul nostru.     
 
Ce emisiuni şi seriale pregătiţi pentru acest an?
Haluk Kurcer: Pregătim o serie de surprize telespectatorilor nostri, ce pot sa va dezvalui acum este lansarea, în luna martie, a  unui nou serial turcesc care a cunoscut un succes uriaş în Turcia. Acesta va fi difuzat în Prime Time, imediat după ce primul sezon Kosem ajunge la final.
 
Care sunt show-urile care vă aduc cele mai mari ratinguri?
Haluk Kurcer: Serialele turcesti, late-night show-ul „WOWBiz“, galele „Bravo, ai stil!“, „Roata Norocului“, emisiunea de reportaje „Asta-i România“, emisiunea de investigaţie „Sabbagh in actiune“, reality-show-ul „Ochii din umbră“ au consolidat Prime-Time-ul, în timpul săptămânii şi în weekend. În Prime Time (20:00 24:00), pe publicurile All Urban si National, Kanal D s-a clasat pe locul 2, după Pro TV. Vorbim, deci, de o creştere semnificativă faţă de 2015. Pe All Urban, a crescut cu 21%, iar la nivelul publicului Naţional, cu 26%.