HAM TALENT: Bossulică, singura pisică din România cu loc de munca şi cu secretară, se califică în finală

HAM TALENT 2015: Pentru a se califica în marea finală, concurenţii trebuie să primească cinci de "DA". Bossulică a pbţinut această performanţă.

13 dec. 2015, 20:38
HAM TALENT: Bossulică, singura pisică din România cu loc de munca şi cu secretară, se califică în finală

Ham Talent: Azul, Blue, Daniel, Papi, Bossulică, Emy și alte pisici cochete au venit la ”Ham Talent” pentru a se lupta la categoria „frumuseţe”.

Dintre toate, Bossulică a câștigat încrederea juraților și publicului. Cine este? Ei bine, este singura pisică din România cu loc de muncă și cu secretară. A devenit vedetă internaţională peste noapte!

Idee inedită a doi tineri. Prima cafenea cu PISICI a fost deschisă în România VIDEO

Un motan norocos a devenit directorul de comunicare al unei companii din Bucuresti. Blanosul trece pe la birou, in fiecare zi si are un salariu decent: 200 de euro, pe luna. A concurat cu 700 de pisici care-si doreau acelasi post. Culmea, principalul sau atu a fost lenea. In intreaga lume, cateva mii de pisici sunt platite pentru ca joaca in filme sau prind soareci.

„Te-ai saturat ca pisica ta sa stea toata ziua in casa si sa faca doar ghemotoace de blana? Te-ai saturat ca mata ta sa manance pe banii tai? Angajeaza-l! Daca esti o pisica responsabila, serioasa si cat de cat pufoasa, avem nevoie de tine aici.” – asa suna anuntul de angajare, iar acum mata norocoasa s-a prezentat pentru prima oara la locul de munca. Asa ca faceti cunostinta cu Boss. Asa cum ii spune si numele, s-a nascut sa fie sef. Stapana lui este mandra de el. „El aduce bani. A ajuns sa fie angajat inaintea mea. Poate o sa ma ajute si pe mine pe timpul studentiei, sa plateasca taxa la facultate.”, spune stăpâna Laura Grama.