Handbalista moartă după saltul cu paraşuta, înmormântată cu aplauze

Ultimele aplauze pentru Andreea Nica, handbalista din Slobozia care a murit la primul salt cu paraşuta. Colegii şi prietenii au îmbrăcat tricouri negre cu poza tinerei şi şi-au jurat că nu o vor uita niciodată pe cea care i-a mobilizat mereu la meciuri. Răpus de durere, tatăl abia a reuşit să se desprindă de sicriul alb în care a fost pus trupul copilei lui.

22 oct. 2015, 13:25
Handbalista moartă după saltul cu paraşuta, înmormântată cu aplauze

Andreea Nica a fost aplaudată de sute de oameni. Întreg oraşul Slobozia a venit să o conducă pe ultimul drum pe campioana lor. Colegele din echipa de handbal au îmbrăcat tricouri negre cu poza Andreei. „Te vom iubi mereu” – este mesajul fetelor care spun acum că sufletul echipei s-a dus la ceruri.

Citeşte şi Tragedia de la Clinceni. Ultimele cuvinte ale handbalistei moarte în accident

Nouă o să ne lipsească foarte mult omul Andreea Nica. Era o fată foarte inteligentă, o jucătoare care reuşea să se motiveze atât pe ea, cât şi pe colegele ei. Trăia pentru handbal”, a spus antrenoarea fetei.

Citeşte şi Sportivă de naţională. Cine a fost Andreea Nica, handbalista care a murit în accidentul de la Clinceni

Impresionaţi de drama părinţilor, sute de oameni au venit să le fie alături în cea mai grea zi din viaţa lor.

Andreea Nica a murit după ce a căzut cu paraşuta la Clinceni. A fost primul ei salt. Andreea hotărâse să sară cu paraşuta pentru a se „elibera” după o înfrângere a echipei sale. Avea 27 de ani şi participase la peste 30 de meciuri internaţionale.