Handbalistele României au făcut show şi după meciul cu Ungaria. Cristina Neagu şi colegele au cântat în faţa fanilor VIDEO

Bucuria uriaşă pentru componentele echipei naționale de handbal feminin a României după victoria senzațională în fața Ungariei, la CM de handbal din Japonia, care le-a calificat pe fete în grupele principale al competiţiei.

06 dec. 2019, 15:47
Handbalistele României au făcut show şi după meciul cu Ungaria. Cristina Neagu şi colegele au cântat în faţa fanilor VIDEO

Fetele au cântat și în vestiar, dar și la ieșirea din sala de sport. Zeci de fani le-au așteptat pe handbalistele noastre scandând „România, România”, chiar dacă printre cei care s-au bucurat fiind şi suporteri japonezi.

Adunate în fața lor, jucătoarele României le-au cântat fanilor unul dintre cântecele „de acasă” și pe care îl cântă mereu la antrenamente, după cum prezintă pagina de Facebook a Federației Române de handbal. „Îmi cere inima s-o mai spun o dată / E țara mea, jur că-i minunată” au cântat din toată inima fetele noastre piesa celor de la Voltaj.

România a câştigat incredibil cu Ungaria, scor 28-27, vineri, 6 Decembrie, cu golul victoriei marcat în ultimele secunde, din şapte metri, de Cristina Neagu.

Imagine cu bucuria jucătoarelor noastre, după victoria cu Ungaria: