Haos în ancheta privind furturile din maşini. Patru persoane au fost reţinute. A fost găsită şi maşina cu care mergeau la spargeri

Haos în ancheta privind furturile din maşini. După ce miercuri au fost reţinuţi trei bărbaţi, apoi lăsaţi în libertate, joi poliţiştii din Ilfov au reţinut patru persoane suspectate de furt din maşini în zona Pădurii Pustnicu. Unul dintre cei duşi joi la audieri a fost lăsat în libertate miercuri. Mai mult, joi poliţiştii din Ilfov au găsit inclusiv maşina pe care hoţii o foloseau când mergeau la spargeri.

10 mai 2018, 12:06
Haos în ancheta privind furturile din maşini. Patru persoane au fost reţinute. A fost găsită şi maşina cu care mergeau la spargeri

Cei patru bărbaţi audiaţi joi dimineaţă la sediul Poliţiei Pantelimon şi bănuiţi de furturi din maşini în zona Pădurii Pustnicu au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să adopte măsurile legale ce se impun, informează IPJ Ilfov.

Unul dintre cei suspectaţi de furturi din maşini pe raza oraşului Pantelimon şi care s-a aflat la audieri a fost reţinut zilele trecute şi de poliţiştii de la IPJ Ialomiţa pentru aceleaşi suspiciuni de furt, însă a fost lăsat în libertate de procurori, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Joi dimineaţă, poliţiştii din Ilfov au efectuat patru percheziţii la Moviliţa (judeţul Ialomiţa). Patru persoane au fost aduse la sediul Poliţiei Pantelimon.

Potrivit oficialilor IPJ Ilfov, persoanele suspecte ar fi sustras sume de bani şi carduri bancare din maşini lăsate nesupravegheate în zona oraşului Pantelimon (Pădurea Pustnicu). Persoanele bănuite ar fi folosit carduri contactless pentru efectuarea de plăţi până la pragul sumei de 100 de lei. 


loading...