HAOS în Capitală, după o furtună puternică. Străzi acoperite de grindină, pasaje inundate VIDEO

Imagini apocaliptice în Bucureşti. Au căzut grindină, iar puhoaiele au făcut prăpăd. O mulţime de străzi şi intersecţii au fost inundate. Pasajul Unirii s-a umplut cu apă şi a fost închis, iar traficul în zonă a fost, pur şi simplu, blocat.

05 mai 2014, 05:27
HAOS în Capitală, după o furtună puternică. Străzi acoperite de grindină, pasaje inundate VIDEO

Grindina care a căzut în Capitală a format în câteva minute un strat de aproximativ 10 centimetri. Oamenii au rămas şocaţi când au văzut pătura albă de pietre căzute din cer. „Sunt din Turcia. Este surprinzător să vezi aşa ceva. Parcă ar fi zăpadă, dar nu este zăpadă. Suntem surprinşi. Suntem şocaţi„, a declarat un pieton.

În câteva minute, ploile torenţiale au paralizat Capitala. Canalizarea nu a mai făcut faţă, iar apa a umplut străzile. Mai multe pasaje, printre care şi cel de la Piaţa Unirii, au fost închise, potrivit România TV.

În timp ce, în subteran, pompierii se luptau cu apele, la suprafaţă, poliţia încerca să dirijze traficul. În zadar, însă. Semafoarele au cedat, maşinile înaintau cu greu, iar unele au rămas blocate în apă.

Furtuna a pus mai mulţi copaci la pământ. Unii au căzut pe şinele de tramvai, alţii au avariat mai multe maşini. Echipajele ISU au lucrat la foc continuu pentru a desfunda canalele şi a scoate apa din casele oamenilor.

Apa a intrat până şi într-un supermarket din centrul Capitalei.