Haos în gările din București după ce un tren pe ruta Roşiori Nord – Gara Basarab a deraiat de o osie, la ieşire din staţia Zăvestreni. Întârzieri de peste patru ore la trenurile cu sosiri în Gara de Nord București

Este haos în gările din București. Sunt întârzieri majore la trenuri, după ce o locomotivă a deraiat pe ruta Roşiori Nord – Bucureşti Basarab, vineri dimineață. Circulația trenurilor între Craiova și București este întreruptă.
Alina Costache
22 dec. 2023, 11:23
Haos în gările din București după ce un tren pe ruta Roşiori Nord – Gara Basarab a deraiat de o osie, la ieşire din staţia Zăvestreni. Întârzieri de peste patru ore la trenurile cu sosiri în Gara de Nord București

Trenul Roşiori Nord – Bucureşti Basarab a deraiat de o osie, vineri dimineaţă, la ieşire din staţia Zăvestreni, anunţă CFR Călători, care transmite că pasagerii sunt în afara oricărui pericol. Călătorii vor fi preluați de alte trenuri pentru a ajunge la destinație. Din cauza acestui accident, alte nouă trenuri de călători au fost oprite în gările de pe traseu și așteaptă eliberarea liniei.

”În cursul acestei dimineţi, 22 decembrie 2023, la ieşire din staţia Zăvestreni, în zona macazului, s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roşiori Nord – Bucureşti Basarab. Călătorii sunt în afara oricărui pericol şi vor fi preluaţi până la destinaţii cu automotoare îndrumate din staţia Bucureşti de către CFR Călători”, a anunţat CFR Călători.

Acolo s-au deplasat reprezentanţii autorităţilor care anchetează cauzele producerii acestui accident, conform reglementărilor în vigoare, precum şi echipa de intervenţie feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Circulaţia celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată şi se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

Potrivit CFR Infrastructură, traficul feroviar este întrerupt între Zăvestreni-Vadu Lat. Trenul deraiat a afectat firul II de circulaţie, în condiţiile în care firul I este închis permanent pentru lucrări. Sunt afectate mai multe trenuri de călători, care staţionează in gările adiacente, până la redeschiderea circulaţiei (72, 9900, 10090, 11500, 1594, 79, 11612, 9002, 11614).

 

Un microbuz de marfă a intrat într-un cap de pod, pe DN 7, la limita judeţului Sibiu cu Vâlcea/ Şoferul, care era băut, a fost transportat la spital

Un bărbat de 38 de ani care conducea băut un microbuz de marfă a intrat, vineri, într-un cap de pod de pe DN 7, la limita judeţului Sibiu cu Vâlcea. Şoferul a fost transportat la spital. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

”Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că şoferul unui microbuz de transport marfă, în timp ce conducea vehiculul pe DN 7, având direcţia de deplasare spre Vâlcea, într-o curbă a pierdut controlul şi a intrat într-un cap de pod”, a transmis IPJ Sibiu.

Şoferul de 38 de ani a suferit un traumatism de genunchi şi traumatism toracic, fiind transportat la UPU Sibiu, pentru investigaţii suplimentare, au precizat reprezentanţii SAJ.

Potrivit Poliţiei, testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un singur sens, dirijat de către poliţiştii rutieri, fără valori mari de trafic la această oră.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie dus prima oară la biserică
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
E interzis cu desăvârșire astăzi. Ce nu pot face credincioșii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Schimbare pentru cei care au CONT LA BANCĂ. Decizia finală a fost luată chiar acum de judecători
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'