Haos în trafic din cauza furtunii. Trenuri întârziate, circulație îngreunată pe autostrăzile A1 și A2

Meteorologii au emis vineri dimineaţa noi atenţionări de averse, vânt puternic şi grindină pentru localităţi din judeţele Călăraşi, Giurgiu şi Ialomiţa. Pentru județele Constanța și Tulcea a fost emisă alertă cod portocaliu.

14 iul. 2023, 09:23
Haos în trafic din cauza furtunii. Trenuri întârziate, circulație îngreunată pe autostrăzile A1 și A2

Furtunile din ultimele ore au blocat pe traseu mai multe trenuri care urmau să ajungă în București. S-au înregistrat deja întârzieri de peste 300 de minute, conform anunțurilor din Gara de Nord din București.

Un tren care trebuia să ajungă în București din Arad are anunțată o întârziere de 330 de minute. Garnitura trebuia să ajungă la ora 5.39 în Gara de Nord. Și trenul care vine de la Budapesta are întârziere anunțată de 300 de minute. Trenuri de la Mărășești au peste 50 de minute întârziere.

Citește și: Furtună violentă în București. Tramvaie și autobuze blocate, copaci căzuți peste mașini. O persoană a ajuns la spital

 

Circulație oprită pe Autostrada A1 BUCUREȘTI-PITEȘTI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 21, pe sensul către București, în zona localității Bolintin Deal, județul Giurgiu, un autocamion a impactat glisiera mediană și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

Nu sunt persoane rănite, însă traficul rutier este restricționat pe benzile 1 și 2. Se circulă îngreunat pe banda de urgență.

Citește și: Mai mulţi copii au leşinat în tren din cauza căldurii excesive. CFR Călători vine cu „sfaturi”

 

Circulație îngreunată pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (08:45), ploaia și vântul puternic afectează circulaţia autovehiculelor pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 12 (loc. Glina, jud. Ilfov) – 105 (loc. Drajna, jud. Călărași) și 178 (loc. Cernavodă) – 195 (loc. Medgidia), vizibilitatea fiind diminuată.