HAOS la un meci de fotbal în Atena. Fanii s-au luat la bătaie. Jucătorii au fugit de pe teren VIDEO

A fost haos la un meci de fotbal la Atena. Fanii celor două echipe s-au luat la bătaie, iar un jucător al oaspeţilor a fost lovit cu o torţă aruncată din tribune. 16 persoane au fost arestate în urma incidentelor.

22 nov. 2015, 16:03
HAOS la un meci de fotbal în Atena. Fanii s-au luat la bătaie. Jucătorii au fugit de pe teren VIDEO

Cu o oră şi jumătate înainte de ora programată pentru startul jocului, jucătorii echipei Olympiakos au intrat pe teren, la stadionul Apostolas Nikolaidis, fiind întâmpinaţi de public cu mai multe petarde şi torţe, una chiar rănindu-l pe atacantul Alfred Finnbogason.

Au avut loc apoi violenţe între suporteri şi poliţiştii prezenţi la stadion.

La două ore şi zece minute după izbucnirea incidentelor, arbitrul Andreas Pappas a decis ca jocul să nu mai aibă loc, decizie întâmpinată cu furie de suporteri. Aceştia au provocat incidente în stadion şi în zonele din apropierea arenei. Fanii echipei Panathinaikos au rupt barierele şi au pătruns pe teren, unde violenţele au continuat.

Trei poliţişti au fost răniţi în violenţe.

Liga greacă urmează să ia o decizie în privinţa meciului de sâmbătă, însă este foarte probabil ca echipa Olympiakos să fie declarată câştigătoare la masa verde şi ca Panathinaikos să aibă terenul suspendat o perioadă, să primească o amendă şi o sancţiune constând în retragerea de puncte.