HAOS pe aeroportul Fiumicino din Roma. Pasageri şi angajaţi, la un pas de bătaie după o pană de curent VIDEO

Încă o zi de haos pe aeroportul Fiumicino din Roma. După ce miercuri aeroportul a fost blocat din cauza incendiilor de vegetaţie din zonă, joi au fost probleme din cauza căderilor de curent electric. Răbdarea sutelor de pasageri afectaţi a fost pusă la grea încercare, la fel şi a personalului de pe aeroport, iar scenele surprinse sunt halucinante.

30 iul. 2015, 14:02
HAOS pe aeroportul Fiumicino din Roma. Pasageri şi angajaţi, la un pas de bătaie după o pană de curent VIDEO

Un martor ocular a surprins momentul în care o angajată a Alitalia împinge un pasager care protestează. Între timp, o altă femeie cedează nervos şi ţipă la reprezentantele companiei italiene. Cei doi aveau o cursă spre Barcelona, însă zborul a fost amânat de câteva ori, pentru ca în final să fie anulat din cauza incendiilor din apropiere.

Sute de pasageri se află pe aeroport de miercuri, după ce Fiumicino a fost închis timp de câteva ore din cauza incendiilor de vegetaţie din apropiere, iar toate cursele care urmau să decoleze au fost blocate la sol. Unele au decolat cu întârziere, altele au fost anulate, iar pasagerii au fost trimişi la destinaţii cu alte curse.

Haosul a continuat şi joi, când, în jurul prânzului, o primă pană de curent, de 20 de minute, a declanşat alarma şi a provocat panică pe aeroport. Monitoarele, serviciile de bagaje şi check in au fost date peste cap de câteva întreruperi ale alimentării cu curent electric. Oficialii italieni încearcă să afle cauza problemelor.