Haos total la Steaua. Un titular se însoară în ziua unui meci important pentru titlu

Mijlocaşul stelist Adi Popa şi-a programat nunta chiar în ziua în care roş-albaştrii vor juca în etapa a 32-a a Ligii 1, pe terenul lui FC Braşov. Meciul se va juca sâmbătă, 16 mai.

13 mai 2015, 19:49
Haos total la Steaua. Un titular se însoară în ziua unui meci important pentru titlu

Steaua se află pe locul secund în Liga 1, la un punct în spatele liderului ASA Tg. Mureş, şi este obligată să câştige toate cele trei meciuri pe care le mai are de disputat în acest sezon, pentru a mai spera la titlu. Surpriză însă, un titular din trupa lui Gâlcă se însoară sâmbătă, în ziua meciului cu Braşovul. Adi Popa, fotbalistul în cauză, şi-a atras criticile preşedintelui de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

Dacă înţeleg că un botez nu se poate amâna un tur întreg de campionat, pentru că acolo sunt nişte… mă rog, creşte copilul, nu mi se pare normal ca Adrian Popa să-şi planifice nunta în ziua în care Steaua are meci. Nunta trebuia planificată ori în perioada de iarnă, unde e o perioada mult mai lungă de pauză, ori peste o lună, că putea aştepta chiar mai mult. Un botez, şi aici mă refer la Chipciu, e altă problemă.

Adi Popa ne va lipsi, chiar dacă nu este într-o formă cum ne-am dori noi, ne va lipsi, pentru că este un om care, prin viteză, prin jocul lui, de multe ori aiurit, pune în dificultate apărarea adversă. Acum, dacă şi-a programat-o din timp, nu se mai putea schimba nunta. Au fost trimise invitaţiile, s-a plătit restaurantul, s-au făcut pregătiri… O nuntă e greu s-o mai amâni. Nu era cazul, însă, să fie pusă acum„, a declarat Duckadam, la Digi Sport.