HAPOEL BEER SHEVA-FCSB. Steaua a plecat în Israel fără Pintilii şi Alibec, ultimul exclus din lot

HAPOEL BEER SHEVA-FCSB. Lotul echipei FCSB a plecat miercuri dimineaţă la Tel Aviv fără Mihai Pintilii, accidentat, şi Denis Alibec, exclus pentru indisciplină.

18 oct. 2017, 10:04
HAPOEL BEER SHEVA-FCSB. Steaua a plecat în Israel fără Pintilii şi Alibec, ultimul exclus din lot

HAPOEL BEER SHEVA-FCSB. Duckadam nu s-a recuperat după leziunea musculară suferită la echipa națională, la meciul câștigat cu Kazahstan (3-1 VIDEO) și a rămas la București, pentru tratament.

Pintilii are o problemă cu accidentarea, așa că nu știu în cât timp își va reveni. Asta este, dar de aceea avem un lot valoros.

Nici Denis nu vine cu noi în deplasarea asta, dar sunt convins că la meciul retur va fi alături de noi. Cu siguranță va fi iertat.

Nu știu dacă se va resimți lipsa celor doi. Eu sper că nu, pentru că cei care îi vor înlocui trebuie să demonstreze că au valoare pentru a juca la Steaua”, a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, înainte de plecarea spre Tel Aviv.

Citeşte şi Hapoel Beer Sheva-FCSB, s-a stabilit arbitrul. A mai fluierat-o de trei ori pe Steaua, în Liga Europa

Dacă vom reuși să luăm din această dublă patru puncte , practic vom fi calificați. Important va fi să dăm totul pe teren și după joc să fim mulțumiți de prestația noastră. Depinde de ei cum vor juca. Trebuie să evolueze cu ardoare, cu mare dorință și sunt convins că rezultatele vor veni”, a mai spus Duckadam.

Hapoel Beer-Sheva – FCSB se joacă joi, 19 octombrie, de la ora 20:00.

Clasament grupa G:

1. FCSB 2 2 0 0 5:1 6
2. Plzen 2 1 0 1 3:4 3
3. H. Beer Sheva 2 1 0 1 3:4 3
4. Lugano 2 0 0 2 2:4 0